0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Різновиди жалюзі в онлайн-виробництві

Штори-жалюзі вертикальні відрізняються типом розташування ламелей, а також вони перевищують величину горизонтальних. Зміна конструкції таких жалюзі обумовлено тим, що спочатку вони замислювалися як альтернативний варіант традиційних штор. При цьому розрізняють кілька варіантів конструкцій, що відрізняються між собою матеріалом виготовлення. Розглянемо, якими можуть бути штори вертикальні жалюзі більш детально.

Класифікація видів жалюзі

На ринку існують такі види жалюзі:

  • тканинні;
  • пластикові;
  • алюмінієві;
  • дерев'яні;
  • бамбукові.

Кожен з видів має свої особливості і специфіку.

Пластикові жалюзі

Жалюзі пластикові вертикальні часто встановлюються в освітніх або медичних установах, в квартирах або заміських будинках - це обумовлено їх дешевизною. Такий виріб просто використовувати, вони легкі і ремонтопридатність. Незважаючи на всі плюси є кілька негативних сторін:

  • крихкість - ламелі легко пошкоджуються в порівнянні з іншими матеріалами;
  • висока ступінь горючості, оскільки матеріал відноситься до категорії легковозгораемие.

Металеві моделі

Металеві або алюмінієві жалюзі, не дозволяють сонячним променям проникати всередину приміщення. Незважаючи на високий рівень захисту від сонця і простоту очищення поверхні ламелей (до металевої поверхні пил і дрібнофракційних частки погано пристають) є і недолік таких жалюзі - вага. У порівнянні з іншими матеріалами, алюмінієві будуть важче, а значить, під час монтажу можуть виникнути проблеми.

Тканинні

Тканинні вертикальні жалюзі виготовляються з безпечних і екологічних матеріалів. Під час виробництва тканину обробляється спеціальним просоченням, що запобігає скупчення на її поверхні пилу, дрібних частинок бруду. Широкий асортимент моделей наданий в нашому магазині, дозволяє вибрати жалюзі будь-яких відтінків і фактур.

Дерев'яні

Жалюзі з дерева відносяться до категорії екологічно чистих. Крім екологічності, дерево має приємний колірним рішенням. Ламелі таких жалюзі виготовляються з бамбука або дуба. За рахунок цього стає можливим виробництво міцних і одночасно легких деталей. Установка дерев'яних жалюзі вимагає дотримання техніки пожежної безпеки, оскільки матеріал легко запалюється.

Бамбукові моделі

Меблі і предмети інтер'єру з бамбука користуються великим попитом серед споживачів, з цієї причини стали випускати бамбукові жалюзі. Вони підійдуть для установки в офісі, магазині, квартирі. Поверхня ламелей жалюзі також покривається під час виробництва спеціальним просоченням, яка не дозволяє матеріалу зсихатися і розтріскуватися під впливом сонячних променів. При наявності ряду переваг, недоліком таких жалюзі є висока вартість.

Ознайомитися з усіма моделями можна, переглянувши розділ «Вертикальні жалюзі - фото-каталог». Він дозволить зробити остаточний вибір на користь того чи іншого варіанта для облаштування будинку.