0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Горизонтальні жалюзі Venus

Касетні жалюзі Венус

Жалюзі Венус, або Ізолайт (Venus, Isolite) - це унікальні практичні системи, створені спеціально для того, щоб скласти з вікнами цільну гармонійну композицію. Їх багата гамма відкриває особливий світ, в якому дозволені будь-які польоти фантазії, і де можна сміливо довіритися своїй інтуїції. Яскраве сонце, виснажливий спека, вицвітає меблі - залиште все це в минулому, звільнивши місце для зручності і надійності, синонімом яких є система Венус. Жалюзі горизонтальні алюмінієві цього типу призначені для кріплення на стулки вікна між штапиками впритул до скла, що забезпечує якісну термоізоляцію приміщення.

Жалюзі Venus складаються з ламелей шириною 16 або 25 мм, зібраних на кріпильних шнурах з одним ланцюжком управління, що дозволяє одночасно регулювати підйом і поворот ламелей. Провисання виробів при нахилі стулки і розгойдування їх на вітрі запобігає напрямними струнами з тонкою і міцною пластиковою волосіні, яка простягається через кожну лaмeль і кріпиться на нижній частині стулки - жалюзі системи Venus з направляючими будуть надійно зафіксовані на вікні при будь-якому нахилі. Система кріпильних шнурів захищена від пилу і пошкоджень плоским металевим карнизом, який поставляється в двох варіантах кольору: білий і світло-коричневий. Кольорові оформлення лaмелeй аналогічні забарвленням для стандартних горизонтальних жалюзі.

Повне затемнення "Lightless"

Для лaмелей шириною 25 мм є можливість застосування ефективної технології «Lightless» або «зміщена пробивка», що дає абсолютну затінення в приміщенні: отвори для кріплять шнурів пробиваються не по центру ламелей, а по їх краю, щоб в закритому стані ці отвори перекривалися, не залишаючи зазорів для сонячного світла. Таким чином жалюзі Венус на пластикові вікна забезпечують повний затененность в кімнаті в будь-який час доби, захищаючи її від сонця і спеки.

Останнім часом система Венус жалюзі горизонтальні стає все більш популярною серед користувачів. Кріплення такої конструкції можна виробляти виключно на металопластикові вікна.

В Україні найбільшим попитом користуються дві системи горизонтальних жалюзі: звичний всім стандартний варіант і Venus або як ще їх називають касетні жалюзі. Слід зазначити, що вартість останніх цілком виправдана.