0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Бамбукові римські штори на карнизі з дерева

Римські бамбукові штори

Римські штори з бамбука різні за своєю кольоровою гаммою і фактурою плетіння. Ви маєте можливість знайти бамбукові римські штори, як природного золотистого кольору, так і вироби темних відтінків.

Жалюзі і римські штори, виконані з бамбука, створюють в кімнаті атмосферу екзотичного світу тропіків і, що найголовніше, їх можна використовувати в самих різних інтер'єрах. Пристрій римських штор дуже підходить для декорування вікна, рама якого виготовлена ​​з натурального бамбука.

З метою прикриття механізму, який фіксує шнури і роликів, використовується декоративна панель, яка виготовляється з такого ж самого матеріалу, як і полотно бамбукових римських штор.

Встановлювати ролети з римської складанням можна на стінку в стелю або на віконний отвір. Римські штори, завдяки своїм компактним розмірам, відмінний вихід із ситуації якщо для класичних штор недостатньо місця. Вони чудово виглядають на невеликих і вузьких вікнах а також на вікнах середнього розміру. Рулонні штори з римські складанням не заважають і не зменшують простір на вікні, що важливо при створенні дизайну невеликої кімнати.
Особливістю виробів з римської збірки з бамбукових і джутових полотен, є висновок шнура через люверс. Цей елемент окрім функціональності несе ще функцію декору, надає виробу стильний вигляд.

Якщо у вас вироби з бамбука викликають зацікавленість, то ви можете придбати вже готові римські штори, вибравши їх через каталог або ж дізнатися детально, яким чином можна самостійно виготовити римську штору. А можна і замовити виготовлення римських штор вибравши той матеріал, який найкращим чином буде поєднуватися з вашим інтер'єром.

Наші бамбукові римські штори мають масу достоїнств, в яких і полягає секрет їх популярності. Справа в тому, що вони створюються з екологічно чистих матеріалів, а виглядають дуже натурально. Це дозволяє використовувати їх разом з дерев'яними елементами оформлення приміщення, а також не дає приводу для появи алергічних реакцій.

Бамбукові штори на двері

Наші системи уніфіковані і підходять для монтажу в будь-якому місці. Про бамбуку Бамбук відрізняється легкістю, міцністю, особливою стійкістю до вологи. З бамбука виготовляють музичні інструменти, предмети меблів і домашнього начиння. Воістину унікальним стало використання бамбука в декорі приміщень і при виготовленні бамбукових штор. Підстава для популярності бамбукових штор укладено в якісних характеристиках матеріалу - він відмінно приховує те, що відбувається всередині будинку, при цьому пропускаючи свіже повітря.

Види бамбукових фіранок Бамбукові фіранки мають вигляд суцільного полотна, завдяки тонким плоским стебелькам бамбука, сполученим капроновою ниткою. Певна частота плетіння має дуже важливу роль - від неї буде залежати ступінь проникнення світла в приміщення. Закріплюють штори на карнизі з дерева, а низ обробляють декоративною планкою.

Римські штори з бамбука мають унікальну систему підйому - збираються красивими складочками вгору або по нижньому краю, чому і називаються «римські». Додатковий штрих неповторності римських штор - декоративне оздоблення внизу полотна. Підйомний механізм спрацьовує посредствам шнура, розташованого збоку або пружинного механізму. Такий механізм найбільш актуальний, якщо вікно має невелику висоту.

Бамбукові штори ізносостойки, стійкі до вологи, тому доречні в лазні, басейні, сауні. Саме там він легко звужується з фактурою натурального дерева.

Римские шторы из бамбукабамбуковые римские шторыримские шторы из натуральных материалов