0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як доглядати за рулонними шторами?

Невід'ємним атрибутом будь-якого будинку є сонцезахисні системи, з їх допомогою можна не тільки прикрасити квартиру, а й вирішити багато побутових проблем. Купити рольштори відмінної якості можна в нашому інтернет-магазині, у нас Ви знайдете широкий товарний асортимент, зможете підібрати саме те, що Вам потрібно! Ролети такого типу не пропускають сонячне світло, захищають від сторонніх очей, а також дуже оригінально виглядають на вікнах.

Рулонні штори жалюзі - що це?

Тканинне полотно щільно скручується в рулон, саме через цю особливість виріб отримало назву - роль жалюзі. Сонцезахисні системи такого типу дуже компактні, в скрученому стані їх практично не помітно, вони стануть ідеальним варіантом для малогабаритної квартири. При виборі виробу потрібно звертати увагу на деякі нюанси:

  • Для того щоб прорахувати ширину штори, потрібно до ширини склопакета додати 3 сантиметри.
  • Вибираючи сонцезахисні системи не пропускають світло важливо упевнитися, що ручки та інші елементи не будуть заважати вільному відкриттю.

Вирішивши купити рулонні штори в нашому магазині Ви можете розраховувати на різноманіття кольорів і фактур! Вибір кольору залежить від кімнати, в яку підбираються жалюзі, для спальні фахівці рекомендують підбирати вироби більш спокійних, пастельних відтінків. Матеріал, з якого виготовляються сучасні тканинні жалюзі просочується спеціальною речовиною, що володіє антибактеріальними і антистатичними властивостями. Сонцезахисні системи такого типу органічно впишуться в будь-якій кімнаті, стануть ідеальним варіантом для дитячої.

Особливості догляду

Для того щоб роль штори прослужили Вам максимально довго, необхідно дотримуватися простих правил:

  1. Фахівці рекомендують регулярно провітрювати тканинні жалюзі. Від Вас не знадобитися будь-яких серйозних зусиль, досить у вітряну погоду відкрити вікно на 30 хвилин. Дану процедуру радять проводити один раз на місяць.
  2. Для того щоб прибрати накопичилася пил з поверхні полотна, слід скористатися пилососом. Під час прибирання на насадку рекомендують надягати полотняний чохол, це міра допоможе уникнути пошкоджень тканини. Ви легко зможете зробити його своїми руками.
  3. Тканинні сонцезахисні системи можна прати у воді кімнатної температури з мінімальною кількістю мила. Плями допоможе вивести звичайний засіб для виведення плям, агресивну побутову хімію краще не використовувати, вона може пошкодити полотно. Після прання необхідно ретельно прополоскати тканину.