0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибираємо штори плісе з чого варто почати

Ринок сонцезахисних систем пропонує безліч варіантів з декорування і захисту вікон від різних систем до унікальних тканин як натуральних так і штучних у кожної є своє застосування і унікальне призначення з цього вибрати що щось дійсно варте іноді потрібно багато часу щоб перебрати всі варіанти. Але є один вид жалюзі який з'явився не так давно і зацікавив людей своєю незвичністю - це жалюзі плісе. Даний вид виробів має складками які надають йому схожість з алюмінієвими жалюзі, але зроблені плісе не з алюмінію а з тканини яка пропускає сонячне світло і не створює ефекту решіток на вікнах навіть у закритому стані. Також плісе володіють і іншими перевагами:

  • Тканини з поліестеру а значить не накопичують пил як натуральні але також є можливість їх випрати в разі серйозних забруднень;
  • Жалюзі плісе можна закривати як знизу в верх по аналогії з класичними горизонтальними жалюзі і рулонними шторами але також і зверху вниз чого не дозволяють інші типи сонцезахисних систем;
  • Плісе - це єдиний варіант жалюзі які встановлюються на вікна нестандартної форми, такі як арка, напів-арка, трапеція, трикутник и.др.
  • Тільки плісе встановлюються на мансардні вікна і інші типи вікон під великим кутом нахилу;
  • Плісе в зібраному вигляді формують невелику складку яка легко ховається під карнизом і займає мінімум простору;
  • Можна вибрати не тільки одну штору але і комбінацію з двох тканин на одному вікні;
  • Плісе легко встановлюються на будь-який тип вікон: пластикові, дерев'яні або алюмінієві;
  • Плісе встановлюються будь-якими способами як горизонтально так і вертикально, відкриваються з різних сторін і управляються за допомогою ручок або тростини а також ланцюгів управління;
  • Є варіанти паперових і тканинних плісе що ще сильніше розширює вибір типів тканин і фактур.

Види плісе

Класичний варіант - Проста конструкція для декорування вікон. Горизонтальний або вертикальні варіант паперових і тканинних плісе з захистом від світла і тепла сонячних променів.

Похилі жалюзі плісе - Застосовується на похилих або мансардних вікнах. Тканина утримується за допомогою кріплень а також додаткових напрямних лісок які проходять через всю тканину і утримують її навіть під великим кутом нахилу.

Гофре це особливий варіант тканини який чимось нагадує стільники, в ньому використовуються відразу дві тканини плісе завдяки такій конструкції система виходить більш щільна і рівна.

Арочні плісе - Унікальний варіант для застосування на круглих або напівкруглих вікнах а також трикутних вікнах з одного округленої стороною. Це єдиний варіант як прикрасити складні арочні вікна щоб штора виглядала гармонійно і красиво.

День-ніч - це плісе з двома тканинами одночасно, часто використовується одна темна тканина з 100% затемненням і 2 більш тонка і прозора що дозволяє регулювати кількість світла від яскравого денного до 100% затемнення в будь-який час доби.