0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Бамбукові рулонні штори на дерев'яному карнизі

Бамбукові ролети преміум класу

Останнім часом стає модним все натуральне. Серед ролетів і жалюзі зустріти щось натуральне складно, але можна. Головним прикладом натуральності є бамбукові ролети і жалюзі. Вони допомагають створити витончений і елегантний інтер'єр у вашому будинку. А натуральний колір ролетів підкреслює атмосферу природності вашої кімнати.

Бамбукові ролети можуть бути найрізноманітніші. Вони можуть доповнити як інтер'єр в стилі модерн, так і в японському стилі, а деякі моделі ролетів відмінно впишуться в атмосферу старовинної елегантності. На сьогоднішній день для виготовлення ролетів і жалюзі з бамбука використовується понад двісті сортів і видів цієї рослини. Саме завдяки цьому і досягається різноманітність ролетів. Вибір відтінків також дуже великий - від золотистого і світлого до темного.

Бамбукові ролети і жалюзі чудово захищають від сонця, не перешкоджаючи при цьому циркуляції повітря. Бамбук простий у використанні і дуже надійний. Тканина з бамбука приємна на дотик і має свій неповторний малюнок, що з'являється від переплетення бамбукових стебел.

Якщо ви хочете доповнити свій інтер'єр і зробити його оригінальним, то бамбукові ролети - це те, що вам потрібно.

Переваги ролет з бамбука

Крім своєї екологічності такі штори володіють і іншими перевагами. Замовивши вироби з цього матеріалу в нашій компанії, ви зможете повною мірою оцінити їх і залишитеся шанувальником таких штор на все життя. Ось відмінні риси бамбукових штор:

вони надзвичайно міцні;
невибагливі в експлуатації - досить пропилососити або протерти вологою серветкою, щоб усунути пил;
такі штори гармонійніше всього поєднуються з інтер'єрами в етнічному стилі, хоча при грамотній розстановці акцентів можуть вписатися і в інший стиль.
Чотири варіанти складання виробів.
Бамбукові штори різноманітні і за фактурою, і за кольором, а також по виду конструкції і способу управління. Наші фахівці можуть виготовити штори такими механізмами, як ланцюжок і шнур. Що стосується конструкції, то є такі варіанти, як:

Бамбукові штори дуже практичні і універсальні, прекрасно поєднуються з тюлью і шторами. Ідеально підходять на будь-які вікна: на балкон, еркер, кухню, спальню, вітальню ... Представляють собою бамбукові палички різних кольорів і діаметрів сплетені між собою декоративними нитками. Палички бамбука можуть комбінуватися з соломкою і очеретом. Так само палички мають різну щільність плетіння і тому різні штори мають різну світлопропускаючих здатність. Бамбукова рулонний штора може кріпитися в отвір, на отвір і на стулку вікна. Щоб полотно не провисало і не бовтався, коли Ви відкриваєте вікно на провітрювання можна використовувати струну натягу або магніти.

Такі жалюзі виконані зі смуг різної за фактурою і кольором бамбука і соломки, які скріплені між собою декоративними нитками.

Бамбукові штори і жалюзі ідеально поєднуються з меблями з ротанга, а також з інтер'єрами в східному і етнічному стилі.

Бамбукові вироби - легкі, міцні, вологовідштовхувальні. Унікальні конструкційні властивості матеріалу і природні кольори роблять їх модними і практичними. Зафіксувати їх можна на будь-якій висоті. Для обробки бамбукових ролет використовується декоративна тасьма різного кольору і різної товщини - на ваш вибір.

Унікальні конструкційні властивості матеріалу і природні кольори роблять бамбукові вироби практичними і модними. Притаманні тільки бамбуку фактура, малюнок і вишукані натуральні кольори дозволяють створювати і доповнювати витончені східні і нетрадиційні модерністські інтер'єри.

бамбуковые ролеты на деревянном карнизерулонные шторы из бамбукабамбуковые рулонные шторы