0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Види штор день-ніч

Зараз штори день ніч (зебра) є хітом продажів! Такі сонцезахисні системи виготовлені з прозорих і непрозорих тканинних смужок, конструкція складається зі спеціального механізму, за допомогою якого можна регулювати ступінь освітлення в кімнаті. У нашому магазині Ви знайдете широкий товарний асортимент виробів високої якості. У статті ми більш детально розберемо гідності сонцезахисних систем такого типу, особливості пристрою, підкажемо Вам як вибрати рулонні штори день ніч.

Пристрій конструкції

Бувають штори закритого або відкритого типу. Перший варіант передбачає собою спеціальний короб, в якому буде знаходитися згорнуте полотно. Вироби роблять з натуральних або ж синтетичних тканин, великою популярністю користуються жалюзі день ніч з поліестеру, вони довговічні і невибагливі в догляді. Полотно буває однотонним або з малюнком, тканина просочується спеціальною речовиною, яка посилює опірність до забруднень. Механізм може бути алюмінієвим або пластиковим. Конструкція складається з тканинних смужок, кругового вала і ланцюжки.

Якими бувають рольштори день ніч

У магазині ProShto, Ви знайдете широкий асортимент, зможете замовити виріб потрібної моделі. Жалюзі "Зебра" бувають:

  • Класичні. Такі сонцезахисні системи ідеально впишуться в будь-якому приміщенні, будь це квартира або ж офіс. Жалюзі повністю закриють віконний отвір, при цьому залишивши вільним доступ до підвіконня. Ролети день ніч неймовірно функціональні! Ви зможете в індивідуальному порядку регулювати освітлення, з їх допомогою можна візуально збільшити простір. Вони абсолютно невибагливі в догляді, їх не потрібно постійно прати, жалюзі досить протерти вологою ганчіркою і вони будуть виглядати як нові.
  • Міні. Ролети встановлюють на віконну стулку, кріплення і полотно схожі на класичні рулони. Відмінність полягає в розмірі - вони дуже компактні.
  • Касетні. Такі сонцезахисні системи оснащені спеціальними планками, завдяки яким вдається уникнути провисання полотна.

Вибираючи виріб, покупцеві потрібно враховувати особливості інтер'єру, вони повинні гармонійно виглядати в приміщенні. Для малогабариток фахівці рекомендують зупинити свій вибір на ролетах світлих відтінків, це допоможе Вам візуально збільшити кімнату. У догляді краще використовувати щадну побутову хімію, агресивні засоби можуть зіпсувати матеріал.