0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибираємо штори в спальню - поради дизайнера

Правильне оформлення віконних прорізів надає кімнаті затишний і завершений вигляд. Одним з найбільш зручних варіантів є вертикальні жалюзі. З їх допомогою можна легко регулювати освітленість і температурний режим в кімнаті в жарку пору року.

Вертикальні жалюзі

Вертикальні жалюзі вибирають з-за простій конструкції і універсальності використання. Виріб складається з вертикальних смуг, які об'єднані в один ланцюжок. Їх можна відсувати в різні боки і регулювати кут нахилу.

Вертикальні штори з сонцезахисними властивостями легко знімаються і миються. На сайті магазина Pro-Shto представлений широкий вибір штор. Вони можуть бути як однотонними, так і прикрашеними малюнками. Їх перевагами є невисока ціна і міцність, завдяки якій забезпечується високий термін служби.

Вертикальні жалюзі бувають 3-х видів:

  1. Неткані матеріали з захисним просоченням. Завдяки тому, що вироби покривають спеціальною речовиною, вони відштовхують пил і вологу. Малюнки наносять тільки якісною фарбою, яка довго зберігає колір.
  2. Неткані матеріали без просочення. Даний вид жалюзі коштує дешевше і підходить для використання в приміщеннях, де немає підвищеної вологості повітря.
  3. Штори з тканого текстилю з просоченням. Такий вид штор найдовше зберігає привабливий вигляд, також виріб можна легко очистити від забруднень, тому питання, як мити жалюзі вертикальні тканинні, не викликає проблем.

При виборі ролет для спальні дизайнери радять звертати увагу і на колірну гамму. Підійде спокійна забарвлення в коричневих, синіх або зелених тонах. Виріб повинен поєднуватися із загальним інтер'єром кімнати і не виділятися занадто сильно.

Оптимальним варіантом вважається бежевий колір. Він підходить для вже облаштованій квартири і не акцентує увагу на вікнах. Також добре в спальні виглядають жалюзі білого і світло-сірого кольору. Вони заспокоюють і допомагають налаштуватися на відпочинок. Блакитний колір розслаблює і створює атмосферу безтурботності. Він особливо приємний в жарку пору року, оскільки створює приємне відчуття прохолоди. Якщо покупець хоче зупинитися на більш яскравому кольорі, підійде червоний, він допомагає створити романтичну атмосферу в кімнаті.

Замовлення вертикальних жалюзі

Магазин Pro-Shto - це популярний постачальник якісних і недорогих сонцезахисних жалюзі. Замовлення вертикальних жалюзі онлайн дозволяє швидко вибрати відповідне виріб і порахувати ціну. Покупцеві доступний великий вибір ролет різного розміру і конфігурації.

Компанія використовує тільки якісні матеріали від ізвесіних виробників. Завдяки цьому клієнт отримує міцний продукт, який прослужить довгі роки. На сайті постійно діють акційні пропозиції, що дозволяють вибрати штори за доступною ціною.

Замовити вертикальні жалюзі тканинні для спальні можна і оптом, значно заощадивши. Такий варіант підходить для дитячих садків, шкіл та інших громадських організацій. Також компанія виготовляє ролети на замовлення, що дозволяє підібрати виріб навіть для нестандартного вікна.