0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Бамбукові штори Eco римська збірка

Бамбукові штори (Римська збірка)

Той, хто стежить за модою, і намагається дотримуватися актуальних течій в інтер'єрі, обов'язково зверне увагу на бамбукові рулонні штори на вікна, створені з натуральних матеріалів. Вони виглядають дуже оригінально і дозволяють зробити особливу атмосферу затишку. Тонкі і пружні стебла екзотичної рослини сплітаються разом за допомогою міцних шнурів і утворюють полотно, яке прекрасно захищає від сонця. Часто таке плетіння утворює певні малюнки, що дозволяє урізноманітнити досить еклектичний зовнішній вигляд подібного декору. Планки дуже щільно притиснуті один до одного і створюють майже нездоланну для світла перешкоду. Завдяки цьому вони стають також чудовим захистом для приміщення від пилу і сторонніх поглядів.

Незважаючи на досить щільне плетіння, завдяки тому, що стебла бамбука мають кожен свою унікальну форму, вони не можуть абсолютно щільно прилягати одне до одного. Це дає можливість променям світла пробиватися крізь них. Візуальний ефект виходить чудовим. Максимально приємна для очей півтінь сприяє створенню атмосфери спокою, яка властива заміським резиденцій. Саме тому бамбукові штори нерідко встановлюються в квартирах. Вони дозволяють подумки перенестися в інший світ, далекий від шуму мегаполісу.

Для кріплення штор використовується дерев'яний карниз, який прекрасно витримує робочі навантаження і чудово поєднується з бамбуком. Оригінальною рисою цих штор є те, що вал, який дозволяє регулювати висоту полотна, знаходиться в нижній частині. Він також служить і обважнення конструкції. Є моделі, де при підйомі бамбукове полотно створює складки. Регулюється площа штор за допомогою системи шнурів. Вона максимально проста і прослужить без проблем дуже довго.

Вся конструкція бамбукових рулонних штор, система управління і метод з'єднання стебел мають багатовікову історію. Технологія їх виробництва мало змінилася і практично така ж, як і століття, тому. Віддаючи перевагу цьому декору, ви можете відчути себе, причетні до історії розвитку людства.

Римські штори з бамбука різні за своєю кольоровою гаммою і фактурою плетіння. Ви маєте можливість знайти бамбукові римські штори, як природного золотистого кольору, так і вироби темних відтінків.

Жалюзі і римські штори, виконані з бамбука, створюють в кімнаті атмосферу екзотичного світу тропіків і, що найголовніше, їх можна використовувати в самих різних інтер'єрах. Пристрій римських штор дуже підходить для декорування вікна, рама якого виготовлена ​​з натурального бамбука.

З метою прикриття механізму, який фіксує шнури і роликів, використовується декоративна панель, яка виготовляється з такого ж самого матеріалу, як і полотно бамбукових римських штор.

В принципі, шнур і ролик, дуже рідко можна зустріти в складі комплектуючих штор з бамбука. Ці комплектуючі для римських штор дозволяють полотну не складається в складки, а згортають його в рулон знизу. Але тут є деякі нюанси, враховувати які просто необхідно. По-перше, в разі згортання штор в рулон, загального огляду видається їх зворотний бік, яка може бути дещо іншого відтінку. По-друге, полотно рулонної штори з бамбука не завжди скручується так рівно, як цього б хотілося. Це особливо властиво рулонних штор невеликої товщини. Для підйому бамбукових римських штор передбачено такий пристрій, як шнур управління, який може розташовуватися як справа, так і зліва щодо полотна.

Переваги бамбукових штор:

  • Чудово врівноважують сувору і непомітну класику;
  • Пом'якшують яскраві відтінки в стилях арт-деко, модерн, Шеббі-шик;
  • Надають фантазійного розкішному ампіру;
  • Ідеально доповнюють прованс, флористику, анімалізм, етніку.
  • Всілякі техніки плетіння полотен створюють ще один критерій вибору.
  • Одним з найбільш простих варіантів вважається сірникова схема плетіння. Її малюнок невибагливий, тому застосуємо в дизайні прихожих, ванних, офісних прийомних.
  • До складних видів відноситься техніка хитромудрого перев'язування найтоншими смужками-нитками великих бамбукових стебел. Виглядає дуже гарно і фешенебельно. Такими виробами прикрашають будинки, в основі дизайну яких, наприклад, стиль кантрі. Багатство і декоративність сприяють популярності виробів в оформленні ресторанів, мисливських будиночків, елітних баз відпочинку, шикарних гостьових будинків, котеджів.
  • Купуючи бамбукові штори в Elit-market, слід звертати увагу на колірну гамму меблів і внутрішніх поверхонь приміщення. У природі існує понад 200 відтінків поверхні бамбукових стебел, тому при їх обробці майстра намагаються максимально зберегти первозданність кольору. Підбір по колористиці допоможе зробити необхідний акцент на вікні або посилити нерозривний гармонію всіх елементів декору в приміщенні.