0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Бамбукові рулонні штори

Бамбукові ролети (рулонна збірка)

Бамбукові рулонні штори являють собою полотно, виконане з розщеплених бамбукових стебел, джутової соломки, дерева, скріплених між собою за допомогою натуральних ниток. Все плетіння виконуються вручну за допомогою спеціального пристосування. Полотна виготовляються з екологічно чистих натуральних матеріалів. Колір, структура, ширина стебел бамбука і ниток можуть відрізняться один від одного.
Саме завдяки своїй «натуральності» рулонні штори з бамбука завжди будуть актуальні, відсуваючи на задній план інтер'єри, рясно прикрашені пластиком! Адже рулонні штори з бамбука - це не просто данина моді на все натуральне і екологічне, це воістину модний тренд в дизайні сучасного інтер'єру. Крім того, бамбук, це міцний і стійкий до вологи матеріал, який чудово переносить спеку і вписується практично в будь-яке приміщення.
За допомогою правильно підібраних рулонних штор з бамбука ви зможете прикрасити не тільки квартиру або будинок, але і будь-яке інше приміщення, будь то ресторан або офіс. Велика кількість кольору, плетінь різної складності і щільності допоможуть створити неповторний дизайн і ні з чим незрівнянну атмосферу тепла і затишку. Тим більше, що останнім часом стало дуже популярним оформлення приміщень в східному стилі.

Вибір бамбукових штор на вікна

Найважливіший критерій, на який варто звернути увагу при виборі бамбукових рулонних штор - це частота плетіння. Адже саме від плетіння залежить здатність штор пропускати або не пропускати сонячне світло в приміщення. Наприклад, світлі рулонні штори з бамбука, які мають просвіти між плетіннями, забезпечують відмінну видимість назовні. Чого не можна сказати про темні тони бамбука з щільно пов'язаними полотнами. Однак, слід пам'ятати, що якою б щільності не було полотно, сонячне світло в тій чи іншій мірі буде просочуватися в приміщення, зберігаючи при цьому нормальний повітрообмін.

Що значить рулонна збірка

Рулонний система збирання бамбукових штор дозволяє полотну штори згортатися в невеликий рулон над віконним отвором. Зазвичай діаметр рулону варіюється від 6 до 20 см. В залежності від щільності і висоти готового виробу. Для встановлення рулонних штор необхідна наявність вільного простору над вікном (для монтажу системи). В іншому випадку передбачена можливість встановити кріплення штор до стіни або стелі за допомогою спеціальних кронштейнів.

Бамбукові штори - це єдине полотно, сплетене різними способами з бамбукового очерету, джутової соломки, льону і натуральних тканин. Вони дозволяють додати вікну екзотичний вид тропіків та елегантність старовини, наповнюючи приміщення легким ароматом дерева та трав.

Бамбукові штори - вишуканий варіант декору вікна в будинку або офісі. Практичність і універсальність бамбукових штор зробили їх популярним видом віконного оздоблення в усьому світі. Натуральне дерево, джут, бамбук легко вписується як в класичні, так і сучасні інтер'єри. Екзотичні бамбукові штори зарекомендували себе не тільки у любителів східного стилю, але і в поєднанні з легкими повітряними тюлевими тканинами, з натуральними лляними полотнами, або з яскравим шовком, які прикрашають вітальні, спальні, кухні. Широко застосовуються для оформлення кафе і ресторанів в східному стилі.

Купити бамбукові ролети можна за допомогою онлайн-калькулятора на сайті або оформити замовлення по телефону. Наші фахівці нададуть повну інформацію по виробах і допоможуть замовити бамбукові ролети з доставкою в будь-яку точку України.

Бамбуковые ролеты на заказШторы из бамбукаРулонные бамбуковые шторы