0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Палітра кольорів для жалюзі з натурального дерева 50мм

Переваги горизонтальних дерев'яних жалюзі

Натуральний матеріал. Дерев'яні і бамбукові жалюзі виготовляються з натуральної сировини. Вони не викличуть алергію на синтетику, крім цього, натуральне дерево ніколи не виходить з моди.
Теплоізоляція. Дерев'яні жалюзі зберігають теплоізоляційні властивості дерева. Навіть в найхолоднішу погоду, вони не пропустять в кімнату холод від вікна.
Класика. Класичний матеріал і натуральні кольори додадуть благородство будь-якого інтер'єру, зроблять обстановку теплішою і домашньої.
Ексклюзивність. Такий вид жалюзі не кожен зможе собі дозволити. Зате з дерев'яними жалюзі Ваш будинок буде випромінювати добробут і стабільність.
Довговічність. Ламелі жалюзі проходять спеціальну обробку, завдяки якій вони надовго зберігають свій первинний зовнішній вигляд.
Матеріал. Жалюзі виготовляються з натурального дерева і покриваються лаком. Використання екологічно чистої сировини і гіпоалергенного покриття роблять дерев'яні жалюзі воістину натуральним продуктом.

Експлуатація. Перш ніж купити дерев'яні жалюзі, Ви повинні знати, що вони не переносять підвищеної вологості, тому їх можна встановлювати в житлових приміщеннях і офісах, але не на кухнях і не на виробництві. Не допускайте потрапляння води на ламелі, а якщо це і сталося, то необхідно відразу ж витерти полотно насухо.

виготовлення:
Ламелі дерев'яних жалюзі виготовляються зі спеціальних порід дерева або з штампованих деревних волокон (ламінованого дерева), які потім ретельно шліфуються і покриваються шаром захисного лаку, який перешкоджає вигоряння і деформації ламелей. Наші жалюзі комплектуються тільки високоякісними європейськими механізмами і фурнітурою, цим забезпечується безвідмовна експлуатація виробів під час всього терміну їх служби.

Бамбукові жалюзі виготовляються зі спеціальних порід бамбука, або з штампованих бамбукових волокон, які потім ретельно шліфуються і покриваються лаком. Бамбук в якості матеріалу для виготовлення ламелей жалюзі став використовуватися відносно недавно, але навіть за такий короткий проміжок часу встиг завоювати величезну популярність. Основними причинами такої популярності є унікальні експлуатаційні характеристики цього матеріалу, а також його виняткові декоративні властивості. Бамбукові жалюзі легше дерев'яних і займають менше місця, вони краще переносять вологість і високі температури.

Завдяки обробці бамбукових жалюзі спеціальними лаками, вони не вигоряють на сонці, довго зберігають свій первинний зовнішній вигляд і не бояться високої вологості. Вони досить міцні і мають дуже довгий термін служби. Такі жалюзі ідеально підходять для людей, які страждають від алергії.

Чистка та догляд

Догляд за дерев'яними жалюзі мінімальний, як правило, це протирання злегка вологою ганчіркою без застосування будь-якої хімії. Також можна акуратно пилососити на мінімальному рівні потужності.

Для того, щоб правильно вибрати дерев'яні жалюзі потрібно правильно заміряти розміри вікна. Ви можете і самі зробити необхідні заміри. Для початку визначте, де ви хочете встановити жалюзі зверху на вікні або всередині отвору.

Робіть завмер дуже точно і уважно фіксуйте параметри. Адже найменша неточність може перешкодити встановленню готового виробу на вікно.

Отже, підіб'ємо підсумки:

  • дерев'яні жалюзі є стильним елементом практично будь-якого дизайну;
  • вони естетичні і практичні;
  • ними легко управляти;
  • у них тривалий термін експлуатації;
  • на них наносять спеціальне покриття, яке захищає жалюзі від вологи і вигорання, що додає ламелей потрібний відтінок;
  • дерев'яні жалюзі виробляють з екологічно чистого матеріалу, який не може нашкодити ні здоров'ю (їх можуть використовувати навіть люди, які страждають алергією), ні навколишньому середовищу;
  • дерев'яні жалюзі універсальні, так як підходять і для міської квартири, і для заміського котеджу, і навіть для офісу, оскільки таке оформлення вікон роблять приміщення більш респектабельним і затишним, не втрачаючи при цьому строгості і стриманості в загальному стилі.

Дерев'яні жалюзі стають справжньою знахідкою для поціновувачів натуральних, екологічно чистих матеріалів, що поєднуються з природною красою поверхонь. Натуральні дерев'яні жалюзі підкуповують дивовижної фактурою, особливим кольором, доповнюючи затишок і чарівність для будь-якого приміщення.

Найчастіше дерев'яні жалюзі виконуються з коркового дерева або канадської липи. Жалюзі з дерева можуть бути вертикальними або горизонтальними. Кожен варіант зберігає свою популярність, відрізняючись зручністю використання. Кріплення можливо для віконного отвору або для кожної стулки. Можлива установка класичної системи управління зі шнуром і тростиною.

дерев'яні горизонтальні жалюзі, пластикові вікна Дерев'яні жалюзі - простота кріплення і обслуговування
Кріплення механізму управління проводиться на карнизі, з установкою планок від карниза на капронових нитках. Жалюзі внизу з дерев'яною рейкою, яка є своєрідним вантажем. Підійдуть дерев'яні жалюзі і як дверного отвору. Використовувати можна і в оформленні альтанок або теплиць.

У каталозі нашої компанії пропонується великий вибір ексклюзивних моделей дерев'яних жалюзі, з планками шириною 25 і 50 мм. У кожному разі прагнемо забезпечити індивідуальний підхід, тому можуть бути запропоновані будь-які кольори, фактури і розміри жалюзі. Завжди готові підібрати кращі моделі, грунтуючись на побажаннях клієнтів. Значний досвід роботи дозволяє гарантувати поєднання низьких цін, якості, надійності і відповідності особистих вподобань покупців.

жалюзи из натурального дерева 50мм     деревянные жалюзи 50мм жалюзи из натуральных материалов