0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Римські штори - переваги сонцезахисних систем такого типу

Римські штори користуються великою популярністю через свого різноманітності, універсальності і естетичного зовнішнього вигляду. Підходять такі штори для будь-якого приміщення. Вони красиво оформляють віконні прорізи своїм зовнішнім виглядом. Можна використовувати їх в якості єдиного декору на вікні. Також відмінно виглядає таке поєднання, як римські штори і тюль, яке додає кімнаті легкості і романтизму.

Якщо Вам потрібні римські штори (Київ),

то у нас Ви зможете вибрати відповідні для себе моделі за доступною ціною. Конструкція у всіх однакова, вони відрізняються тільки кольором, фактурою і дизайном. Вартість залежить від розміру штор, використовуваного матеріалу і способу управління.

Конструкція римських штор - це карниз і прикріплене до нього прямокутне полотно, яке пронизане по всій ширині рейками. Вони допомагають створювати рівні складки під час підйому полотна. Регулювання здійснюється за допомогою ланцюжка або стрічки. Кріпиться карниз до рами вікна, до стіни або до стелі. При підйомі штора складається у вигляді акуратних складочок однакового розміру.

Вибираючи тканину полотна варто звертати увагу на ступінь затемнення. Все залежить від того, для якої кімнати вибираються штори. Для спальні можна вибрати погано пропускають сонячні промені (з хорошим затемненням), а для кухні, наприклад, середнє затемнення. Колір полотна та наявність малюнка представлені в широкому асортименті. Це дає можливість підібрати вироби під інтер'єр приміщення. Найчастіше використовується поліестер як полотна, але застосовуються і натуральні тканини, наприклад можна купити римські штори з льону. Але натуральні тканини менш практичні і швидше вигоряють на сонці, також вони вбирають запахи і швидше забруднюються. Поліестер має стійкість до перепадів температур і підвищеної вологості.

Правильно підібрані римські штори красиво прикрашають приміщення і не займають багато місця. Вибравши потрібну фактуру і забарвлення полотна, Ви зможете прикрасити дитячу кімнату, вітальню, кухню, балкон. Їх використовують не тільки в житлових будинках, але також в офісних приміщеннях, готелях, ресторанах і т.п.

Переваги римських штор над іншими системами

Римські штори досить популярні за рахунок своїх переваг, а саме:

  • практичність, можна виготовити на вікно будь-якого розміру;
  • гармонійно вписуються в будь-який стиль інтер'єру;
  • займають небагато місця;
  • легка система управління;
  • мають високу захистом від проникнення сонячних променів;
  • простий монтаж;
  • мають кілька варіантів кріплення (рама, стелю, стіна);
  • вони прості в догляді.

Вибираючи римські штори, враховуйте розмір вікна. Розмір карниза повинен бути дорівнює розміру полотна.