0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Штори День / Ніч

Система штор День-Ніч є однією з різновидів рулонних штор, хоча візуально дуже нагадує жалюзі. Система День-Ніч останнім часом набула великої популярності завдяки своїй простоті, практичності і зовнішньому вигляду. Часто таку систему використовують як елемент декору, не звертаючись до її функціональних особливостей.
Основна особливість штор День-Ніч - можливість регулювання світлового потоку, що проникає в приміщення безпосередньо на самому виробі.

Даний ефект затемнення в жалюзі День-Ніч досягається за рахунок чергування прозорих і непрозорих горизонтальних смуг на тканині.

В ідеалі отримуємо ефект жалюзі і в той же час тканинних ролет, за якими практично не треба доглядати, так як тканина просочена антистатиками і її не треба прати.

Зручність системи День-Ніч

Система День-Ніч буде виглядати органічно практично в будь-якому інтер'єрі:

  • в спальні;
  • у вітальні;
  • на кухні;
  • на лоджії;
  • в дитячій;
  • в робочому кабінеті і т. д.

Купити рулонні штори День-Ніч в нашому магазині ви можете залишити заявку за допомогою онлайн-калькулятора або зателефонувати за одним з телефонів, зазначених на нашому сайті. У телефонному режимі ви також зможете дізнатися всю цікаву для вас інформацію і проконсультуватися щодо придбання та установки рулонних штор День-Ніч. Ми пропонуємо також широкий асортимент інших товарів для декору приміщень, низькі ціни, чудовий сервіс і кур'єрську доставку по всій Україні. Звертайтеся, будемо раді співпраці!

Ролети даного типу монтуються в такий спосіб:

  • для класичних вікон - над віконним отвором;
  • для вікон нестандартних розмірів або форм - до стелі;
  • для вузьких або маленьких вікон - на стулку або шпатік;
  • для вікон будь-яких розмірів - у віконному отворі;
  • Управління валом виконується за допомогою механізму ланцюжка.

Після установки вікон часто виникає питання, як захистити своє житло від сонячних променів і одночасно створити незвичайний інтер'єр з родзинкою? Прекрасним варіантом, який поєднує функції рулонних штор та зручності горизонтальних жалюзі, є тканинні ролети день-ніч - інноваційне рішення для внутрішнього декору в приміщенні.

Механізм тканинних ролет День Ніч

Тканинні ролети день ніч відкритий механізм
Так само, як і звичайні рулонні штори, системи День-Ніч бувають двох типів: з відкритим і закритим механізмом. У відкритій конструкції полотно намотується на ролик, що кріпиться зверху на раму (або вгорі прорізу), в закритій (касетна) - забирається в спеціальну касету. Тканинне полотно у відкритій системі намотується на вал зверху, а в нижній частині полотна закріплюється утяжелітельную балка у вигляді труби, що перешкоджає утворенню складок. Вантаж фіксується на волосіні, щоб тканина довільно не ганяла на рамі. Ролети відкритої системи є більш доступними для споживача через їх меншою вартості і можливості монтажу без залучення кваліфікованих фахівців. При використанні механізму закритого типу, додатково встановлюються алюмінієві напрямні, які щільно притискають полотно і перешкоджають її провисання. Установка ролет закритої системи (як, правило, вироби преміум-класу) не вимагає просвердлювання профілю - їх можна закріпити монтажною стрічкою.

Залежно від цілей і завдань, рулонні штори День Ніч поділяють на кілька типів:

  1. Системи МІНІ (Mini) - являють собою ролет з відкритим механізмом і використовуються для невеликих за площею прорізів вікон і дверей. Штори Mini оснащуються обважнення у вигляді ТРУБИ в нижній частині полотна.
  2. Системи Уні (Uni) - виконані з закритим механізмом, додатково оснащується плоскими або п-образними напрямними з боків і в нижній частині штори.
  3. Системи Стандарт (Standart) - мають відкритий тип механізму. Система Standart відрізняється від систем Mini діаметром вала і посиленою конструкцією, так як призначені для широких дверних і віконних прорізів. Тканинні ролети День Ніч Standart можуть бути виконані у вигляді настінних і стельових карнизів.
  4. Комбіновані Стандарт 35 (Standart 35) - призначені для широких прорізів з великою висотою. Такі жалюзі в основному використовуються на підприємствах, в аеропортах, залізничних вокзалах, в фойє концертних залів і досить рідко зустрічаються в побуті.

жалюзи день ночь