0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Жалюзі «день-ніч»: красиво, сучасно, стильно

Жалюзі день-ніч - відносно новий винахід, яке за короткий час полюбилося багатьом користувачам. Такі штори оригінальні, мають широкі можливості - з їх допомогою можна стильно оформити будь-яке вікно. Вони не тільки практичні, але і функціональні, зручні, підійдуть до будь-якого інтер'єру. Штори зроблять кімнату ще гармонійніше, а вікна перетворять на окремі дизайнерські елементи.

Що це таке

Сучасні і стильні день-ніч жалюзі - це симбіоз горизонтальних жалюзі і рулонних штор. Конструкція передбачає два шари полотен, кожне з яких - це низка прозорих і непрозорих смуг. Нерідко такі штори називають «зеброю». Поєднуючись, прозорі смуги не перешкоджають освітленню кімнати. При поєднанні прозорих і непрозорих елементів вироби - приміщення затемнюється.

Переваги конструкції

Ролл штори день-ніч мають безліч переваг. Серед них зазвичай виділяють:

  1. Зручність кріплення. Повісити їх можна на раму пластикового або дерев'яного вікна. Такі штори не провиснуть і не будуть колихатися при маніпуляціях з вікнами, стабілізація забезпечується за рахунок бічних напрямних.
  2. Економія простору. Завдяки монтажу на раму, максимально зберігається корисна площа.
  3. Проста експлуатація. Проводити маніпуляції з сонцезахисними системами (опускати, піднімати, регулювати просвіти) дуже легко, регулювання здійснюється пріпростой ланцюжком. У механізму м'який і плавний хід, відкрити-закрити такого роду штори зможе навіть дитина.
  4. Легкий догляд. Щоб зняти пил з конструкції, досить протерти її вологою губкою, змоченою в мильному розчині.
  5. Оригінальність. Використовуючи рулонні жалюзі день-ніч, ви можете бути впевнені в оригінальному і ексклюзивному зовнішньому вигляді свого вікна.
  6. Дистанційне управління. При бажанні штори оснащуються дистанційним управлінням. Зарядка вбудованого акумулятора відбувається за допомогою адаптера. Навіть якщо використовувати дистанційне керування щодня, однієї зарядки вистачає мінімум на півроку.
  7. Прийнятна вартість. Ціна - середнього діапазону. Такі штори може дозволити собі кожен бажаючий.

Особливості вибору

При виборі штор необхідно відштовхуватися в першу чергу від особистих переваг. Рулонні штори день ніч фото знаходяться у вільному доступі, в інтернет-магазині ProShto Ви знайдете зручний каталог з широким товарним асортиментом.

Обов'язково зверніть увагу на спосіб кріплення конструкції. Монтаж можна провести на стіну над вікном, безпосередньо до рами (при цьому свердлити її не потрібно, використовується спеціальний двосторонній скотч) або до стелі. Вибираючи метод кріплення, варто врахувати розміри віконних прорізів.

У нас Ви знайдете достатньо широке колірне розмаїтість рулонних штор «день-ніч». Вибираючи колір, орієнтуйтеся не тільки на свій смак, але і на те, щоб конструкція гармонійно вписувалася в інтер'єр, поєднувалася з шпалерами, меблями. Нейтральними вважаються білі, кремові, світло-бежеві жалюзі, які прикрасять будь-який інтер'єр.

Дизайнери радять: чим менше кімната - тим світліше повинні бути відтінки штор.

Купуючи штори «день-ніч», не сумнівайтеся: вони практичні (не вимагають особливого догляду), красиві і функціональні, а також прості в управлінні. Такий вибір стане, дійсно, правильним.