0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Всі типи вертикальних жалюзі

При оформленні внутрішнього інтер'єру приміщення для вікон використовують жалюзі віконні вертикальні. Їх назва відповідає положенню ламелей (обертових поворотних пластин) на карнизі. Вони розташовані вертикально.

Які бувають вертикальні жалюзі

Залежно від матеріалу, з якого виготовлені ламелі для вертикальних жалюзі, існує кілька різновидів штор.

  1. Найбільшою популярністю користуються тканинні жалюзі. Завдяки величезному вибору кольорів їх можна підібрати практично до будь-якого інтер'єру і стилю оформлення приміщення. Як матеріал для ламелей використовують синтетичні або натуральні тканини, або їх комбінації.
  2. Пластикові жалюзі встановлюють у закладах з підвищеними вимогами до дотримання чистоти і гігієни. Це медичні центри, лікарні, поліклініки, їдальні, дитячі садки та інші організації. Ламелі із пластику легко миються і чистяться без демонтажу конструкції.
  3. Алюмінієві жалюзі виглядають багато і надають приміщенню солідний вигляд. Вони можуть бути перфорованими, завдяки чому кімната наповнюється розсіяним світлом. Але це занадто дороге задоволення, крім того, алюміній нагрівається під впливом сонячних променів.
  4. У нитяних жалюзі ламелі виконані з ниток, розташованих щільно один до одного, і закріплених в ламеледержателе. Вони аналогічні тканинним виробам, але надають інтер'єру легкість і легкість.

Вертикальні жалюзі на замовлення виготовляють з будь-яких матеріалів, використовуючи різні варіанти виконання. Вони можуть бути:

  • мультифактурні (комбінованими);
  • арочними (у формі арки);
  • фігурними (у вигляді хвилі);
  • з чергуванням кольорів і тканин різної щільності;
  • фрагментованими (кожен ламель складається з декількох різнокольорових фрагментів).

Замовити вертикальні жалюзі на кухню, в вітальню, спальню, офісне приміщення можна в інтернет-магазині Pro-Shto онлайн.

Тут, скориставшись онлайн-калькулятором, легко розрахувати, скільки коштують вертикальні жалюзі потрібних вам розмірів, кольору і конструкції. Ширина ламелі може бути стандартною - 89 мм., Це дуже зручно в плані заменяемости елементів. При необхідності змінити колір або оновити жалюзі досить поміняти тільки ламелі, залишивши колишню конструкцію. Ширина ламелі 127 мм. більше використовується в вертикальних жалюзі для оформлення дверних прорізів і зонування простору.