0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Чому рулонні штори краще стандартних фіранок?

Рулонні штори від звичних тканинних фіранок відрізняються конструкцією, системою кріплення і зовнішнім виглядом. Матеріал в рулонному виробі намотується на спеціальний валик. У нижній частині полотно фіксується на спеціальній планці, тому не відбувається нерівного обвисання матерії. Тканина скручується без будь-яких деформацій і нерівностей.

Рулонні штори краще фіранок

Багато людей не можуть визначитися з предметами декору житла. Їм складно вибрати жалюзі або рулонні штори. Дехто переконаний, що можна обійтися звичайними фіранками, але цінителі прекрасного віддають перевагу не тільки привабливому зовнішньому вигляду рулонних штор, але і їх багатофункціональності, практичності.

Рулонні фіранки є незамінним предметом декору як в розкритому, так і закритому вигляді. Вироби вдосконалені, тому не дуже схожі на класичні ролети.

Рулонні штори хорошої якості мають ряд переваг:

  • виглядають дорого;
  • легкі в догляді;
  • нескладний монтаж;
  • великий асортимент;
  • широкий вибір матеріалів і кольорів;
  • служать захистом приміщення від попадання сонячних променів.

Звичайні фіранки з тканини необхідно прати, а ролети можна просто почистити щіткою. Також присутні і інші відмінності: конструкція, матеріал, термін експлуатації. Користуються попитом жалюзі рулонні тканинні, оскільки виконують своє завдання на всі 100%. Компанія «Pro-shto» пропонує якісні вироби «День-Ніч», закриті рулонні системи, тканинні ролети.

Популярні моделі: однотонні, з візерунком, текстурні, «День-ніч» (сучасне рішення, що дозволяє регулювати потрапляння світла в приміщення). Однотонні вироби відрізняються рівнем світлопропускання. Вони підходять практично під будь-який стиль інтер'єру. Текстерно рулонні штори виграшно виглядають і надають приміщенням додатковий затишок.

Як вибрати рулонні штори і жалюзі?

Рулонні штори і жалюзі можна придбати на офіційному сайті «Pro-shto». При виборі виробів варто враховувати тип кріплення. Ролета може кріпитися до стелі, на стіну і в отворі. Також варто віддавати перевагу матеріалу, який не зашкодить здоров'ю людині і невибагливий в догляді.

Рулонні штори відмінно виглядають в кухонному приміщенні, спальні, вітальні. Треба враховувати рівень прозорості полотна, освітленість кімнати. Необхідно звернути увагу на сторону локалізації вікон при виборі ролетів. Якщо вікна на північній стороні, то краще вибрати теплі відтінки, жовті, кремові тони. У досить освітленому приміщенні ідеально виглядають сірі і блакитні вироби.

Варто вибрати рулонні фіранки замість звичайних штор через багатофункціональності, прекрасного зовнішнього вигляду, швидкого монтажу. Догляд за такими виробами нескладний: треба просто протерти матеріал вологою щільною серветкою. Не варто при цьому використовувати миючі засоби з агресивним хімічним складом.