0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибираємо вертикальні жалюзі

Сьогодні жалюзі можна зустріти в різних приміщеннях: офісах, готелях, квартирах. Їх вибирають за функціональність і легкість в користуванні. Конструкція жалюзі дозволяє легко провітрювати кімнату і захищати від прямих сонячних променів. Є два основних види жалюзі - вертикальні і горизонтальні. Вони відрізняються напрямком закріплення ламелей (в вертикальних жалюзі ламелі розташовуються вертикально одна за одною). Їх перевагою є легке регулювання освітлення і практичність, адже догляд за ними не вимагає особливих зусиль - помити жалюзі вертикальні набагато простіше і швидше, ніж горизонтальні.

Ми рекомендуємо клієнтам вибирати вертикальні жалюзі, якщо приміщення досить низька: вертикальні ламелі візуально роблять кімнату вище, а вікно - більше. Ці жалюзі підійдуть до різних стилів і додадуть вашому інтер'єру необхідну офіційність (або, навпаки, жвавість і різноманітність).

Ми пропонуємо два види ламелей для вертикальних жалюзі - 127 мм і 89 мм. Товщина шару важлива при виборі конструкції: чим ширше вікно, тим більше ламелі слід використовувати.

Матеріали, з яких виготовляють жалюзі

Найпопулярнішими матеріалами для виготовлення є:

  • текстиль;
  • дерево / бамбук;
  • алюміній;
  • пластик.

Тканинні жалюзі вдало поєднуються зі шторами і тюлем, тому їх краще вибирати для будинку. Вони легкі в експлуатації, а спеціальне Протипиловий покриття допомагає їм довше зберігати привабливий вигляд.

Дерев'яні і бамбукові жалюзі підійдуть до скандинавського стилю, де основний акцент - на дерев'яних елементах. Такі жалюзі є екологічно чистими і безпечними для всіх мешканців будинку. Вони додадуть інтер'єру стриманою вишуканості і підкреслять ваше почуття стилю.

Алюмінієві жалюзі (як і дерев'яні) заслужено вважають найбільш надійними, адже вони не прогинаються під вагою ламелей і не псуються від зовнішніх впливів.

Вертикальні жалюзі з пластику відрізняються легким вагою і різноманіттям кольорів. Важливо врахувати, що пластик псується від нагрівальних приладів. Отже, такі жалюзі не можна встановлювати над батареєю.

способи кріплення

Вертикальні жалюзі мають кілька способів кріплення, які дозволяють встановлювати їх в різних приміщеннях:

  1. До стелі - так вам вдасться повністю закрити віконний отвір (проте слід враховувати висоту стелі).
  2. До віконної рами - таке кріплення дозволить закрити вікно від сторонніх очей, але варто враховувати, що жалюзі можуть заважати відкриванню самого вікна.
  3. До стіни - цей спосіб вимагає використання кронштейнів, за допомогою яких і закріплюються жалюзі.

Переважно вертикальні жалюзі мультифактурні - на основі пластика і різних тканин. Одна модель жалюзі може поєднувати в собі кілька різних тканин або різних відтінків одного матеріалу. Пластик - податливий матеріал, тому з нього виготовляють фігурні жалюзі, які освіжають інтер'єр і додають йому неповторність.

Де купити

Купити жалюзі вертикальні дешево можна на сайті https://pro-shto.com.ua/Ціна вертикальних жалюзі залежить від розмірів виробу і матеріалів. Саме цей фактор може суттєво знизити вартість або, навпаки, підвищити. Ми використовуємо тільки найякісніші матеріали, тому ви можете бути впевнені в якості та довговічності конструкцій.

Пропонуємо огляд про такий предмет інтер'єру як вертикальні жалюзі, відео демонструє всі переваги конструкції.