0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як прикрасити вікно в дитячій за допомогою штор

Організація простору в дитячій кімнаті - трудомісткий процес для кожного з батьків. Хочеться поєднати комфорт і функціональність кожної деталі інтер'єру, правильно підібрати освітлення і меблювання. Щоб мати можливість регулювати рівень затемнення дитячої кімнати - скористайтеся рулонними шторами «день -ночь». У чому переваги такого типу жалюзі для дитячої та як їх правильно встановити?

Особливості штор «день - ніч»

Серед достатку пластикових жалюзі і ролетів рекомендуємо зупинити вибір на рулонної штори день ніч. Вони дозволяють виспатися малюкові днем, щільно закриваючи кімнату від сонячних променів. У спекотну погоду такий тип фіранок допоможе сховатися від яскравого сонця за щільними ламелями. Для дитячої кімнати це оптимальний варіант штор з огляду на свої особливості:

  • вікно не вимагає попередньої підготовки перед тим, як повісити жалюзі день ніч;
  • мають ті ж функціональними можливостями, що і класичний варіант;
  • при повороті підйомного механізму прозорі вставки відкривають частина рулону для світла (положення «день»);
  • досконала конструкція передбачає щільне прилягання темних смуг, утворюючи цілісне полотно (положення «ніч»);
  • вертикальний варіант штор не накопичує пил;
  • стильно доповнює «смугастий» інтер'єр.

Такі штори дозволяють регулювати надходження світла в дитячу кімнату, надаючи їй цікавий дизайн і сучасний зовнішній вигляд.

У нашому інтернет-магазині ви можете замовити рулонну штору «день - ніч» в різних колірних варіаціях. При бажанні можна її оформити візуально однотонної.

Вибір розміру та збирання рулонної штори «день - ніч»

Правильно підібрана штора - запорука гарного оформлення інтер'єру і швидкого її монтажу. Щоб не помилитися з розміром, потрібно використовувати формулу розрахунку правильних габаритів: необхідна ширина штори = ширині скла вікна + 2-3см.

Для правильного підбору важливо враховувати габаритну ширину штори, яка включає в себе саму ширину вироби і регулювальний механізм.

Якщо вам вдасться правильно розрахувати розміри жалюзі день ніч, як зібрати їх, питань не виникне. Прикріплювати рулонні штори можна декількома способами:

  • за допомогою саморізів;
  • на навісні металопластикові кронштейни;
  • на спеціальний скотч.

Перед тим як зібрати рулонну штору день ніч, слід визначити її місце розташування - кріплення до стіни, всередину вікна або стулки. Від цього залежить подальший вибір методів кріплення конструкції.