0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибираємо штори на кухню

Кухня - це особливе місце для кожної господині. Тому інтер'єру цієї кімнати потрібно приділити особливу увагу. Для створення завершеного образу приміщення і затишку в ньому, потрібно серйозно поставитися до підбору штор. Виділяють основні різновиди штор на кухні: рулонні, вертикальні і горизонтальні жалюзі, римські.

Римські фіранки мають зовнішній вигляд гармошки, закривають повністю віконний отвір або залишають відкритим підвіконня. Найчастіше використовують кілька штор на одне вікно. Вертикальні і горизонтальні жалюзі легкі по вазі, прості у використанні і приваблюють своєю низькою вартістю.

Особливості рулонних штор

Господині більше схиляються до вибору практичних рулонних штор. Вони являють собою полотно тканини, яке може скручуватися в рулон. Штори прилягають щільно до вікна завдяки спеціальному кріпленню, що знаходиться внизу полотна. Вони можуть бути закритого та відкритого типу.

Жалюзі день ніч в інтер'єрі будуть не тільки прикрасою, але і дозволять вибирати рівень освітленості на вашій кухні. Завдяки цій функції такий тип ще називають «зебра». Назва пов'язана із зовнішнім виглядом жалюзі. За допомогою одних і тих же штор ви зможете створити для себе підходящу атмосферу - від інтимної з приглушеним світлом до яскравої і сонячної.

Зебра рулонні штори - сучасна деталь, відповідна під будь-який інтер'єр, що має ряд переваг:

  • простота у використанні;
  • надійний захист від сонячних променів;
  • можливість об'єднання з іншими шторами в єдиний комплект;
  • презентабельний зовнішній вигляд;
  • займають невеликий простір.

Рулонні штори підходять для вітальні, спальні та дитячої, особливо для невеликих віконних прорізів. Вони створюють комфорт, захищають від сонця і сторонніх поглядів на довгі роки. Також їх використовують часто на кухні. Тому що тканина просочена зверху покриттям, що захищає її від бруду, жиру і пилу. Жалюзі день і ніч зможуть прослужити вам дуже довго. Вони універсальні і підійдуть до будь-якого інтер'єру вашої кімнати.

Жалюзі зебра, фото яких ви зможете побачити на нашому сайті, мають безліч кольорів і відтінків. Все залежить від вашої фантазії і необхідного дизайну - пастельні, ніжні кольори, з різноманітними принтами або просто однотонні.

Де купити жалюзі зебра?

Інтернет-магазин Pro-shto пропонує покупцям широкий асортимент якісних сонцезахисних систем за доступними цінами. Ми надаємо величезний вибір жалюзі на будь-який смак. Ви зможете замовити рулонні штори зебра, звернувшись до наших консультантів, прорахувати вартість можна за допомогою спеціального онлайн-калькулятора. У нас вигідні пропозиції і оптові ціни. Замовлення виконується за індивідуальними розмірами. Інтернет-магазин Pro-shto гарантує якість матеріалу і обслуговування на високому рівні.