0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Переваги вертикальних жалюзі 127 і 89мм

Вертикальні жалюзі розрізняються за матеріалом, з якого виготовлені ламелі, за принципом дії розсувного механізму, за формою і розмірами ламелей. Вертикальні жалюзі для офісу або приміщення будь-якого типу здатні кардинально змінити внутрішній інтер'єр, розділити простір на зони, візуально зменшити або збільшити площу.

Переваги вертикальних жалюзі

Жалюзі незвичайного дизайну крім свого основного призначення (захист від сонячного світла), виконують і декоративні функції. Вертикально розташовані ламелі здатні візуально підняти низькі стелі і витягнути приміщення по висоті. Механізми, що призводять ламелі в рух навколо своєї осі, дозволяють контролювати освітленість кімнати. Крім того, вертикальні жалюзі тканинні можна збирати зліва, справа, до середини або розділити по центру.

До переваг належать:

  • великий вибір кольорів і матеріалів, можливість підібрати до будь-якого інтер'єру;
  • конструктивні особливості не дозволяють скупчуватися на поверхні ламелей пилу, бруду;
  • здатні замаскувати похибки обробки, старі вікна, нестандартні отвори;
  • добре захищають від яскравого сонячного світла.

Незважаючи на цілий ряд переваг, є і деякі нюанси при оформленні приміщення вертикальними сонцезахисними системами. Пластикові ламелі не підходять для вікон і прорізів великих розмірів, так як карниз не витримає велику вагу конструкції. У цих випадках рекомендується використовувати більш легкі тканинні ламелі, або розбивати оформлення на кілька невеликих секцій. Вертикальні жалюзі на балкон також краще зробити з тканини, пластикові або алюмінієві видають сильний шум при проходженні повітряних потоків через ламелі.

Варіанти кріплення вертикальних жалюзі

Встановлювати вертикальні жалюзі можна на вертикальних, горизонтальних і похилих поверхнях. При установці в отвір, конструкція кріпиться на горизонтальний укіс вікна, розташований вгорі. Вертикальні жалюзі, установка яких проводиться за допомогою кронштейнів, кріпляться на стіну. Інші варіанти кріплення - до стелі, в тому числі з конструкцією «Армстронг» і похилому. Завдяки тому, що виробництво вертикальних жалюзі здійснюється під замовлення за розмірами і характеристиками, необхідним споживачеві, прикрасити і перетворити інтер'єр квартири, офісу можна в короткі терміни. Для цього достатньо перейти за посиланням в інтернет-магазин ProShto, і вибрати відповідний варіант.