0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Переваги рулонних штор серед інших сонцезахисних систем

Якщо ви замислюєтеся над тим як закрити вікна від яскравого сонця і важлива не тільки функціональність, але також дизайн, варто звернути увагу на рулонні штори. Дані вироби мають безліч переваг, які ми розглянемо докладніше.

Рулонні штори виконані з тканин із спеціальним просоченням, завдяки якій тканина не накопичує пил і легко очищається при необхідності. Всупереч багатьом "порад" в інтернеті, прати такі тканини не рекомендується тому, як вони легко мнуться і не відновлюють форму а також сильнодіючі засоби для чищення стирають антистатическую просочення і штора починає збирати пил.

Основною перевагою рулонних штор є якісне затемнення приміщення з можливістю вибрати рівень світлопроникності тканини не розвішуючи важкі громіздкі тканини на вікні. Рулонні штори набагато практичніше інших видів сонцезахисних систем тому більшість людей вибирають саме такий тип сонцезахисту для дому та офісу.

Додаткові переваги рулонних штор:

  • Хороший захист від сонця;
  • Забезпечення конфіденційності власника;
  • Теплоізоляція приміщення в літню пору року. І збереження тепла в зимовий;
  • Часткова звукоізоляція.

Легка установка

Встановити рулонні штори може кожен. Особливих навичок для цього не потрібно.

Можливість установки в різних місцях

Велика перевага тканинних ролет - це можливість установки вироби практично в будь-якому місці віконного отвору. На кожну стулку окремо, або на проріз цілком, або навіть на стелю.

Універсальність системи

Рулонні штори підходять для всіх типів вікон. Можлива установка, як на пластикові, так і на дерев'яні вікна, а також алюмінієві і мансардні конструкції. Розмір вікна не має значення, є безліч систем, які підійдуть для установки, як на панорамне вікно, так і на невелику стулку.

Простота в обслуговуванні рулонних штор

Тканинні ролети невибагливі в догляді. Вони не вимагають прання і не накопичують пил. У разі забруднення досить протерти тканину вологою губкою і штори знову придбають свій первозданний вигляд.

Кілька варіантів управління

В он-лайн виробництві "Просто штори" ви самі можете вибрати з якого боку буде знаходитися ланцюг управління і розмістити її в потрібному місці. Управління на кожну штору вибирається окремо з цього кожен зможе підібрати потрібний для себе варіант. Ми не рекомендуємо вибирати управління там же де знаходиться ручка відкривання вікна, щоб ланцюг зайвий раз не заважала маніпуляцій зі стулками.

Тканини день-ніч

Системи день-ніч теж відносяться до рулонних штор з цього ми не можемо про них не згадаєш в даній статті. Тканина день-ніч складається з чергуються тканинних і прозорих смуг, завдяки такій конструкції є можливість збільшити ступінь освітлення не відкриваючи вікно. Само собою такі штори прекрасно виглядають і нічим не поступаються класичним рулонних а багато в чому навіть перевершують їх.

Багатофункціональність день-ніч

Система з день-ніч поєднує в собі функціонал жалюзі, але зберігає естетику рулонних штор. Завдяки такій комбінації можна підібрати рулонні штори навіть для погано освітлених приміщень, і вони не будуть від цього здаватися темними.

Стиль і затишок

На відміну від масивних ролет або гардин рулонні штори прекрасно доповнюють будь-який інтер'єр і надають сучасний зовнішній вигляд вікон в цілому. Також в залежності від типу обраної тканини рулонні штори можуть бути як частково пропускають світло, так і повністю затемняющие кімнату, такий варіант добре підходить для людей, які практикують денний сон без зайвого яскравого світла, або перегляд фільмів на проекторі в будь-який час доби. Частково пропускають світло штори відмінно підходять для дитячої кімнати, а завдяки великій різноманітності яскравих колірних рішень можна надати дитячій кімнаті легкий і різнобарвний інтер'єр.

Безпека

Завдяки широкому вибору тканин для рулонних штор можна підібрати не тільки гіпоалергенні варіанти, але і натуральні, або тканини з додатковим прогумованим покриттям які не бояться вологи і попадання рідин. Також не варто забувати про світловідбивних і інших функціональних тканинах які сильно допомагають на сонячній стороні не накопичуючи сонячне тепло а відображаючи його від вікон чим забезпечують захист меблів від вигорання і вицвітання.