0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Які сонцезахисні системи ідеально підійдуть для кухні?

На зміну звичній тюлі та фіранок прийшло сучасне винахід - жалюзі. Вони мають багато різновидів. Вони більш практичні і вимагають менше часу і сил по догляду. З їх допомогою можна оформити будь-яке приміщення. Що стосується кухні, то тут повинні бути особливі вимоги для даного виду декору.

Різновиди типів жалюзі для кухні

Прекрасно на кухонному вікні виглядають жалюзі римські штори. Але це зовсім не означає, що це єдиний підходящий варіант. Щоб оптимально комбінувалися дизайн і функціональність, потрібно уважно вивчити 4 типи конструкцій представлених продуктів.

  1. Горизонтальні. Вони надійно захищають від світла і невибагливі в експлуатації. Дуже добре підходять для маленького кухонного вікна.
  2. Внутрішньорамні. Вони поміщаються всередину склопакета. Перевагами є те, що вони не брудняться і не займають додаткове місце.
  3. Вертикальні. Вдалий варіант для кухні з низькими стелями. Для їх виготовлення використовують водовідштовхувальні матеріали.
  4. Рулонні. Їх вважають не дуже вдалим варіантом для кухні, так як вони можуть вбирати жир, запахи. Але є безліч матеріалів, які можуть бути використані в цьому випадку.

Із запропонованих різновидів кожен підбирає собі те, що йому найбільше до душі.

Як вибрати кухонні жалюзі?

Багато хто вважає, що римські штори на кухню - найбільш підходящий варіант. Це, звичайно, особиста справа кожного і вибір повинен ґрунтуватися на певних параметрах. Основне їхнє завдання полягає в захисті кухонного простору від сторонніх очей і активного сонячного випромінювання. Крім цього, вони несуть ще і якусь естетичну функцію. При виборі зверніть увагу на:

  • характер кріплення;
  • матеріал, з якого виготовлено полотно;
  • спосіб управління;
  • фактуру;
  • принт або інше оформлення;
  • забарвлення.

Всі ці параметри повинні займати лідируючу позицію при виборі. Саме вони будуть відповідати за повноцінну підсумкову картину.

Виготовлення декоративного елемента для вікна

Багато варіантів для стандартних розмірів вікон доступні у продажу. Але буває так, що необхідно враховувати деякі особливості віконного отвору і індивідуальні побажання клієнта. В такому випадку виконуються римські штори на замовлення. Майстри уважно знімуть розміри, щоб в полотнище чітко співпали всі розміри. Крім цього, орієнтуватися необхідно на загальну стилістику кухні, розташування плити по відношенню до вікна, приміщення сонячної сторони.

Підбір правильних матеріалів і якісних аксесуарів дозволить зробити дизайн вашої кухні унікальним, а використання - довговічним. Пам'ятайте, що дотримання всіх рекомендацій по експлуатації значно збільшить термін служби виробу.