0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Відмінні риси рулонних жалюзі відкритого типу

Найпопулярнішим варіантом тканинних сонцезахисних систем є рулонні штори день-ніч, купити їх можна в інтернет-магазині ProShto. Унікальність конструкції полягає в тому, що вони легко регулюються навіть в розгорнутому стані. Користувач без праці зможе налаштувати освітлення в квартирі в індивідуальному порядку. Системи універсальні, вони встановлюються як на дерев'яні, так і на пластикові вікна.

Відмінні риси рулонних жалюзі

Конструкція виробу складається з валової труби тканинних і пластикових елементів. Штори день-ніч функціонують за таким же принципом, як і жалюзі стандартної моделі, але існують певні відмінності:

  • Тканинні ролети стандартної моделі складаються з одного шару полотна, яке опускається з внутрішньої сторони валу, штори "Зебра" - двошарові.
  • В інтернет-магазині Pro-Shto рулонні штори день ніч купити можна за бюджетними цінами, у нас наданий широкий товарний асортимент. Полотно складається з прозорих і щільних тканинних смуг, це потрібно більше для практичної ніж для декоративного навантаження. Попадання сонячних променів в приміщення регулюється в індивідуальному порядку.

Вирішивши купити жалюзі день ніч, фахівці рекомендують звертати увагу на якість комплектуючих деталей, а саме на нижню планку, каркас і напрямні. Якщо деталі будуть виготовлені з кволих і легких матеріалів, у Вас не вийде добитися потрібного ступеня затемнення в кімнаті.

Як підібрати сонцезахисні системи такого типу?

При виборі фіранок необхідно враховувати такі фактори, як естетичний зовнішній вигляд, функціональність, практичне призначення. Вдало і правильно підібрані сонцезахисні системи допоможуть прикрасити ваш будинок.

  1. Жалюзі день ніч купити у нас можна в будь-якому варіанті. Конструкція може монтуватися до стінки або стелі. Важливо враховувати конструкцію вікна, розміри віконного отвору, неправильно підібрана ролети може заважати роботі стулок, перекривати потік свіжого повітря в кімнату.
  2. Готові рулонні штори день ніч купити можна в будь-якому розмірі. Габаритні конструкції вимагають певного монтажу, вони займають дуже багато місця, в виготовленні використовується важке полотно. Конструкція з пластика не зможе витримати таку вагу, тому краще вибирати алюмінієвий каркас.
  3. Колір і фактура матеріалу підбирається в залежності від особливостей дизайну. За допомогою смугастого принта можна візуально збільшити кімнату.