0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як влаштовані такі сонцезахисні системи

Всім відомо, що штори на вікна, це один з основних елементів продуманого дизайну. Найбільш затребуваною серед покупців моделлю є жалюзі "Зебра", ролети день ніч купити в широкому асортименті можна в профільному інтернет-магазині ProShto.

Як влаштовані такі сонцезахисні системи зебра?

Найчастіше жалюзі день-ніч роблять з синтетичних або ж натуральних тканин. Штори з поліестеру більше користуються попитом, так як вони практичні в експлуатації, їх можна купити за досить бюджетною ціною. Тканина можна підібрати відповідно до індивідуальних потреб (однотонна, з малюнком, фактурна). Кріпильний механізм роблять із пластику або алюмінію, фахівці рекомендують вибирати сонцезахисні системи з алюмінієвим механізмом, він більш надійний. У нашому магазині можна жалюзі зебра купити в різних варіаціях.

Ролети такого типу монтуються до стінки, віконній стулці або на стелю. Конструкція складається з полотняних смуг, кругового вала, регулювальної ланцюжка. Кріплення може бути закритого або відкритого типу, у штор закритого типу присутній короб, в який згортається полотно.

Якими бувають штори "Зебра"?

Купити рулонні штори день ніч в нашому магазині не складе особливих труднощів, достатньо зв'язатися з онлайн-консультантом, який допоможе підібрати найбільш підходяще виріб відповідно до Ваших вподобань. Рулонні фіранки день-ніч продаються в декількох варіаціях:

  1. Класична модель. Цей варіант відмінно підійде як для офісного приміщення, так і для квартири. Завдяки особливостям конструкції, Ви зможете закрити віконний отвір, забезпечивши при цьому вільний доступ до підвіконня. Правильно підібраний принт допоможе візуально розширити простір, жалюзі в смужку це відмінний варіант для малогабаритних квартир.
  2. Міні. Від попереднього варіанту вони відрізняються тим, що частково перекривають віконний отвір. Найчастіше вони монтуються на одну стулку. Всі елементи конструкції схожі на класичну модель сонцезахисних систем.
  3. Рулонні штори день-ніч касетного типу. Відрізняються від попередніх варіантів спеціальними додатковими планками, які запобігають провисання тканинних елементів.

Переваги

До переваг рольштор "Зебра" можна віднести:

  • Великий вибір кольорів. Вирішивши купити ролети день ніч в нашому інтернет-магазині, Ви можете підібрати колір полотна по своєму смаку.
  • Універсальність. Жалюзі будуть відмінно виглядати не тільки в офісі, а й в будь-якому іншому приміщенні.
  • Функціональність. Функціональний механізм дозволяє підбирати освітлення в індивідуальному порядку.
  • Практичність в експлуатації. Рольштори не вимагають особливого догляду, у міру забруднення досить протерти пил, затерти пляма вологою ганчіркою. Сучасні матеріали обробляються спеціальною речовиною, яка володіє пиловідштовхуючими і антистатичними властивостями.