0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Штори в спальню

Віконні штори - це невід'ємний атрибут будь-якої квартири. Вибирати штори в спальню потрібно дуже відповідально, адже вам потрібно буде створити не тільки спокійну і затишну атмосферу, а й подбає про те, щоб вони успішно виконували свою пряму функцію. Вдало підібране виріб може прикрасити ваш будинок, зробити його "родзинкою" інтер'єру.

Штори для спальні і їх функціональні особливості

На мікроклімат спальні рідко впливають будь-які зовнішні агресивні фактори, тут немає кіптяви і жиру як на кухні. Вибираючи фіранки в спальню, ви повинні усвідомлювати, що дане приміщення передбачено для відпочинку, тому насичених і кричущих квітів краще уникати. Перебуваючи в приміщенні ви повинні відчувати себе комфортно, адже складно повноцінно відпочити в кімнаті, де переважають яскраво-червоні або ж вогненно-помаранчеві тони, чи не так?

Щільність матеріалу вибирають в залежності від освітлення. Якщо вікна спальні виходять на південь, фахівці рекомендують вибрати легку тюль і додаткові штори з щільної тканини. Це дозволить вам по максимуму використовувати природне освітлення в денний час доби, а на ніч закривати вікно щільними портьєрами. Штори з щільного матеріалу відмінно глушать шум, тому для людей, чия спальня виходить на жваву вулицю - це ідеальний варіант.

Важливо враховувати і розмір самого приміщення, так як громіздкі портьєри здатні візуально зменшити простір, в такому випадку вам краще відмовитися від них на користь римських штор. Така модель дуже популярна, в нашому асортименті ви знайдете величезну різноманітність римських штор.

Дизайн штор для спальні може бути як сучасним, так і етнічним. Вони неймовірно компактні, зручні і стильні, а також дуже практичні. За ними неймовірно просто доглядати, завдяки спеціальному просоченню вони мало схильні до забруднень. При необхідності ви зможете видалити пляму вологою серветкою, почистити тканину під проточною водою.

Штори в спальню не обов'язково повинні повторювати колір меблів або ж орнамент шпалер. Тут є де розгулятися фантазії, ви можете сміливо експериментувати з кольором і фактурою! Дуже цікаво виглядає синій в поєднанні з бежевим, золотистий і бірюзовий, тут головне не перестаратися!

Дуже важливо враховувати стиль самої спальні, якщо вона у вас в стилі "бароко", то "хай тек" тут буде виглядати нерозумно і недоречно, дизайн повинен бути гармонійним. Керуючись порадами дизайнера, ви зробите свою спальню прикрасою вашої квартири!