0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Рулонні штори на пластикові вікна

Якщо правильно підібрати рулонні жалюзі на пластикові вікна, Ви зможете не тільки прикрасити приміщення, а й зробити кімнату "родзинкою" вашого будинку! Шори рулонного типу відрізняються мінімалізмом і функціональністю, вони добре захищають від сонячних променів, невибагливі в експлуатації.

Рольштори на пластикові вікна - плюси і мінуси

Рулонні штори для пластикових вікон відмінно справляються зі своєю функцією - вони захищають меблі і предмети декору від вигорання на сонці, створюють затишну атмосферу в домі. До їх переваг відносять:

  • Компактні розміри. З їх допомогою Ви зможете заощадити простір, використовувати місце на підвіконні на свій розсуд.
  • Привабливий зовнішній вигляд. У нашому асортименті Ви знайдете шторки на пластикові вікна на будь-який смак і колір.
  • Невибагливість в зверненні. Щоб відрегулювати потрібне положення потрібно просто потягнути за спеціальний шнурок і система прийме необхідний вид.
  • Надійний захист від сонячних променів і простота в догляді. Матеріал, з якого виготовляють рулонні штори на пластикові вікна просочений спеціальною речовиною. Просочення підвищує опірність тканини до забруднень, щоб прибрати пил потрібно просто протерти поверхню вологою губкою.
  • Багатофункціональність. Рольштор Ви зможете використовувати як в комплекті з іншими видами штор, так і в якості індивідуального прикраси.

Істотним недоліком сонцезахисних систем з натуральних тканин є висока вбираність сторонніх запахів, тому фахівці рекомендують вибирати штори з синтетичних матеріалів (поліестер).

Особливості догляду

Для того щоб якомога довше зберегти презентабельний зовнішній вигляд рольштори, за нею, як і за будь-який інший річчю потрібно регулярно доглядати. За допомогою пилососа можна легко і швидко очистити тканину від пилу, для цієї мети краще використовувати щеточную насадку. Для вологого прибирання краще скористатися нейтральним миючим розчином, агресивні засоби можуть пошкодити виріб. Якщо плями погано очищаються, Ви можете застосувати засоби для виведення плям, головне пам'ятати - вони повинні бути натуральними.

Змінюючи положення рольштори рекомендують акуратно поводитися з механізмами, інакше, Ви ризикуєте пошкодити полотно (на тканини можуть з'явитися заломи). Якщо такі штори встановлені на кухні, перед тим, як готувати їжу їх краще підняти. Цей захід вбереже виріб від зайвих забруднень.

Фахівці не рекомендують замочувати тканину у воді, це може пошкодити захисне покриття штори. Полотно краще протирати вологою ганчіркою змоченою в мильному розчині.