0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вертикальні жалюзі - варіант віконної сонцезахисної системи

Вертикальні жалюзі - варіант віконної сонцезахисної системи. Сутність конструкції укладена в алюмінієвому профілі, до якого кріпляться тканинні смужки-ламелі або ламелі з інших матеріалів (пластик, бамбук і т.д.). Вертикальні жалюзі на вікна можуть бути різної ширини. Розрізняють моделі американського і європейського типів. В американських жалюзі використовуються ламелі шириною 89 мм., А в європейських - 127 мм.

Обмежень за місцем установки вертикальних жалюзі немає. Вони можуть кріпитися у віконному отворі, на поверхні стіни над отвором або до стелі. Розберемося в особливостях більш детально, в чому переваги вироби, і яким чином воно монтується в приміщенні.

Переважні боку вертикальних жалюзі

Вертикальні тканинні жалюзі мають ряд сильних сторін в порівнянні з іншими варіантами сонцезахисних систем.

  1. Багатофункціональність. Їх можна використовувати в якості штор, для зонування приміщення або дизайнерського рішення.
  2. Довговічність. Під час виробництва поверхню матеріалу обробляється захисним засобом, що володіє антистатичними властивостями. За рахунок цього вони не вигоряють під рясним впливом сонячних променів.
  3. Простота догляду. Щоб усунути сліди забруднення, жалюзі можна просто пропилососити або протерти вологою ганчіркою.
  4. Ремонтопридатність. При пошкодженні ламелі, користувач може самостійно замінити її новою.
  5. У відкритому стані вони здатні більше пропускати свіжого повітря на відміну від традиційних штор.
  6. На поверхні ламелей не збирається пил завдяки особливій технології обробки.
  7. Велика розмаїтість фактур і квітів, що дозволяє використовувати їх у всіх інтер'єрних стилях. Переконатися в цьому можна подивившись на жалюзі вертикальні (фото).

Недоліки жалюзі

Незважаючи на позитивні сторони, вертикальні жалюзі не позбавлені і негативних. До їх числа можна віднести такі недоліки:

  • Неможливість прання жалюзі. Прийняте рішення про прання може призвести до втрати презентабельного зовнішнього вигляду і змивання спеціальної просочення з поверхні ламелей.
  • При наявності в приміщенні сильних повітряних потоків жалюзі можуть створювати додатковий шум.

Як встановити вертикальні жалюзі

Залежно від індивідуальних вимог, кріплення може здійснюватися безпосередньо на віконну раму, стіну. Установка при цьому займає кілька хвилин. Весь процес виглядає наступним чином:

  1. Робиться розмітка в місцях кріплення карниза.
  2. Проробляються отвори.
  3. Кріпляться карниз і кронштейни у внутрішній рамі.
  4. Збираються ламелі і встановлюються важки.
  5. Конструкція збирається, ламелі встановлюються в місця їх кріплення.

Варто врахувати, що, замовляючи вертикальні жалюзі в Запоріжжі від виробника в нашому магазині, Ви отримаєте товар вищої якості. У нас ви знайдете широке розмаїття товарного асортименту за доступними цінами. Зателефонувавши на гарячу лінію, Ви зможете отримати відповіді на всі запитання.