0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Римські штори - особливості і плюси конструкції

Римські штори - це тканинні сонцезахисні системи, які користуються особливою популярністю у покупців. Такі штори не тільки прикрасять інтер'єр спальні, кухні, дитячої, а й захистять від проникнення сонячних променів, що особливо актуально влітку. Завдяки широкому асортименту представленого в інтернет-магазині ProShto, підібрати гарні римські штори, які підійдуть для квартири, або ж для приватного будинку не складе особливих труднощів.

Римські жалюзі: особливості

Оскільки римські штори ефективно захищають від сонця, слід встановити їх в кімнатах, які виходять на сонячну сторону. Такий віконний аксесуар є ідеальним рішенням для створення в приміщенні напівтемряви або темряви в денний час. Дані штори являють собою карниз, до якого прикріплено полотно. У цього полотна кілька стрижнів управління по горизонталі. Це дає можливість створювати красиві складки тканини. Внизу штори є утяжелитель, який дозволяє зберігати її форму. За допомогою шнурової механізму полотно фіксують на бажаному рівні вікна.

На відміну від стандартних горизонтальних жалюзі, штори римські на кухню або в дитячу виглядають по-домашньому. Вони користуються великою популярністю завдяки багатьом перевагам.

Переваги римських штор

Якщо Ви вирішили оформити вікна римськими ролетами, ми можемо сміливо стверджувати - Ви не пошкодуєте! Покупець отримає варіант, який поєднує в собі стиль і практичність. Це не єдиний позитивний момент при виборі сонцезахисних систем такого типу! Слід підкреслити достоїнства римських жалюзі:

  1. Штори римські для кухні та інших кімнат прості в установці. Монтаж такого віконного аксесуара можна виконати навіть без виклику фахівця.
    До переваг римських штор відносять легкість догляду. Цей пункт важливий, оскільки істотно заощадить час на прибирання приміщення.
    Перевага римських штор в їх довговічності. Жалюзі з тканини виготовляють з якісних матеріалів, які зберігають форму і колір протягом тривалого часу.
    Якщо порівнювати традиційне оформлення вікон і з застосуванням римських ролет, то позитивне властивість останніх в тому, що можна заощадити простір приміщення.
    Щільність полотна римських штор дозволяє створювати днем ​​ефект ночі. Захист від сонячних променів особливо знадобиться навесні, влітку, ранньої осені.

Легкі у використанні римські ролети привертають увагу великої кількості покупців. Зручний механізм конструкції освоїть навіть дитина. Піднімати і опускати дані жалюзі не складе труднощів.

Є можливість придбати готові варіанти (для вікна стандартного розміру). Більшість людей вважають за краще римські штори для спальні або іншого приміщення замовляти індивідуально. Таку послугу легко і просто здійснити в режимі онлайн. Наші фахівці допоможуть оформити замовлення, підкажуть, який товар вибрати.