0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Штори в дитячу

Перед тим, як вибрати штори в дитячу, необхідно знати, що створюючи інтер'єр і підбираючи різні декоративні дрібниці, батько повинен облаштовувати кімнату для дитини, тому в першу чергу, повинні враховуватися його побажання і переваги. Слід вибирати штори не тільки красиві, але і функціональні. Сонцезахисні системи, які будуть вішатися в дитячій кімнаті повинні бути виготовлені з безпечних матеріалів.

Колір і дизайн

Створюючи особистий простір для дитини, важливо подумати про колір штори для дитячої. Необхідно враховувати той факт, що яскраві кольори будуть дратувати психіку дитини, а бляклі навпаки, вводити малюка в депресивний стан. Так як же знайти золоту середину?

При виборі кольору необхідно:

  • робити акцент на малюнку або деталях штори;
  • правильно підібрати колірну гамму під особливості інтер'єру;
  • враховувати улюблені кольори дитину.

Фахівці рекомендують вибирати однотонні рулонні штори для дитячої, так як з часом смаки і переваги малюка змінюються, а однотонні сонцезахисні системи однозначно будуть доречні в будь-якому інтер'єрі.

Щільність тканини

Важливо враховувати щільність тканини, виходити слід з того, на яку сторону виходить вікно дитячої (північну або південну сторону), і скільки світла потрапляє в кімнату. Важливо звернути увагу на рівень непроникності полотна.

Щільність тканини буває:

  • 100% затемненій;
  • середньої прозорості.

Якщо дитина в денний час вважає за краще відпочивати, краще придбати штори з 100% затемненням, щоб забезпечити всі умови для міцного і здорового сну.

Правильно підібрані дитячі штори можуть піднімати настрій дитині! При виборі жалюзі потрібно враховувати безпеку матеріалу, щільність і функціональність конструкції. Важливо пам'ятати, що діти швидко ростуть, а милі принти з їжачками і принцесами, будуть ставати не цікавими, тому слід вибирати практичні рулонні штори.

Рулонні жалюзі в магазині Pro-Shto

Магазин Pro-shto пропонує широкий вибір сонцезахисних систем для дитячої кімнати! У нас можна придбати як бюджетні варіанти, так і більш дорогі вироби.

Залежно від індивідуальних переваг, Ви можете підібрати сонцезахисні системи різного типу:

  1. За умовчанням.
  2. Міні. Це варіант зменшених штор, які виготовляються під замовлення. Їх можна кріпити не тільки на вікна, а також на стіну або стелю. Внизу вони фіксуються за допомогою магнітів або спеціальних напрямних.
  3. Бокс. Створені для великих віконних прорізів, відрізняються посиленим валом, щоб витримати вагу конструкції.
  4. День ніч. Завдяки даній системі, можна регулювати ступінь проникнення сонячних променів в кімнату.

Магазин Pro-shto, готовий надати якісні та безпечні рулонні штори в дитячу в найкоротші терміни за низькою вартістю.