0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Якими бувають віконні сонцезахисні системи?

Багато людей до сих пір замість красивих і вишуканих ролетів, вибирають звичайні фіранки. Читачам слід знати, що найкраще приміщення захищають від попадання ультрафіолетових променів сонцезахисні системи. Це можуть бути звичайні ролети, система «Зебра» або моделі закритого типу. Вибирати певний товар коштує з урахуванням матеріалу, вартості та якості.

Види віконних сонцезахисних систем

«Pro-shto» пропонує купити штори «День-ніч» в Україні та іншу інформацію, що цікавить продукцію на офіційному сайті. Найбільш затребувані системи захисту від сонця - вертикального і горизонтального типу, римські, рулонні.

На Інтернет-ресурсі представлені всі види сонцезахисних систем. Найбільш часто клієнти набувають:

  1. Штори відкритого типу.
  2. Вироби з дерева.
  3. Ролети закритого типу.
  4. Вертикальні жалюзі.
  5. Горизонтальні ролети з алюмінію.
  6. Римські штори.
  7. Сонцезахисні системи День-Ніч

Вигідні пропозиції: штори «День-ніч» касетного типу, плоскі моделі, жалюзі на ланцюговий управлінні. Компанія спеціалізується на продажу якісних штор будь-яких видів і типів. Системи здатні прикрасити підвіконня, зробити інтер'єр більш цілісним. Вони служать, в першу чергу, захистом від попадання в приміщення сонячних променів.

Горизонтальні і вертикальні системи

Класичний елемент декору - горизонтальні ролети. Вони відмінно виглядають на пластикових вікнах. Ламелі різних кольорів і відтінків вигідно виглядають в будинку, офісі, кафе і закладах. Звичайні горизонтальні моделі регулюються двома способами. За допомогою тростини вийде змінити кут нахилу ламелей. Другий спосіб дозволяє здійснювати підйом ламелей вгорі склопакета.

Вертикальний тип сонцезахисних систем, як і готові рулонні штори «День-ніч», купити вийде в нашому інтернет-магазині «Pro-shto». Проста конструкція вертикальних фіранок і легкість догляду роблять їх затребуваними і незамінними. Вони легко регулюються, можна виставляти смужки під різними нахилами і кутами.

Відрізняються вертикальні ролети простотою установки, різновидами матеріалів і оформленням. Ідеально виглядають у власному житлі штори з зображеннями і однотонні жалюзі.

Універсальна система «День-ніч»: особливості та переваги

Жалюзі «День-ніч» купити Україна вдасться на сайті «Pro-shto». Вони високої якості і відрізняються тривалістю експлуатації. Для таких систем розроблені спеціальні полотна, які мають унікальну будову і механізм роботи. Тканина практично не забруднюється, догляд нескладний. Досить очистити її вологою серветкою, щоб вона знайшла початковий свіжий вигляд.

Плюси системи «День-ніч»:

  • багатофункціональність (доступні положення смужок закриті, відкриті, денні і нічні);
  • велика різноманітність фактур, кольорів і відтінків;
  • простота монтажу і демонтажу;
  • м'яке і зрозуміле управління системою.

Оригінальні ролети коштують не так дорого, тому доступні кожній людині. Замовити штору можна на сайті онлайн-фабрики. Всі моделі виготовляються за стандартними та індивідуальними розмірами. Вони на 100 відсотків підходять під всі типи вікон. «День-ніч» не може набриднути, оскільки це система, яка відповідає всім вимогам безпеки і виглядає вишукано. Щоб розрахувати ціну виробу, варто вказати виміри та інші параметри на сайті.