0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як вибрати рулонні штори на касетної системі?

Однією з різновидів рулонних штор, є касетні жалюзі. Серед покупців, такий тип сонцезахисних систем дуже популярний через функціональності, практичності, широкого асортименту фактур і квітів. Для виготовлення таких штор використовується величезна кількість матеріалів різноманітного кольору і фактури, завдяки цьому Ви зможете в індивідуальному порядку підібрати для себе потрібний рівень захисту від сонячних променів. Виріб може бути виготовлено з різних матеріалів, але особливою популярністю користуються жалюзі касетні з поліестеру. Для підвищення зносостійкості, тканину обробляється спеціальним розчином, спеціальне просочення збільшує опірність вироби до забруднень, штора знаходить пиловідштовхуючі властивості. Відмінність касетних жалюзі від звичайних рулонних штор - це наявність спеціального короба, в ньому розташований механізм управління і вал з тканиною. Короб може бути алюмінієвий або ж пластиковий. Конструкція сонцезахисної системи такого типу складається з направляючих, з їх допомогою забезпечується рух полотна.

Переваги касетних жалюзі

Такі сонцезахисні системи мають цілий ряд переваг:

  • Стійкість до зношування. Короб надійно захищає полотно і механізм від пошкоджень. Тканина, з якої виготовлена ​​штора довго тримає свій колір і не вигорає на сонці. Купивши у нас автоматичні жалюзі, Ви можете розраховувати на високу якість виробу.
  • Універсальність і практичність. Такі жалюзі підійдуть для вікна будь-якого типу, Ви самі з легкістю впораєтеся з монтажем.
  • Естетичний зовнішній вигляд. В асортименті магазину, Ви знайдете широкий вибір сонцезахисних систем різного кольору і фактури. Жалюзі з малюнком вигідним чином прикрасять Ваш інтер'єр, зроблять кімнату затишною і неповторною.
  • Простота в експлуатації. Завдяки спеціальному розчину, яким обробляється полотно, штора не накопичує пил, знаходить підвищену опірність до забруднень. Час від часу її потрібно протирати вологою ганчірочкою, змоченою в мильному розчині.

На відміну від звичних нам фіранок, касетні жалюзі не обмежують простір, залишаючи вільний доступ до підвіконня. Широкий асортимент дозволяє підібрати виріб відповідно до своїх особистих вподобань. Вибравши жалюзі день-ніч, Ви зможете регулювати потік сонячного світла в індивідуальному порядку. Завдяки бічних напрямних, полотно не буде провисати під власною вагою. Касетні жалюзі стануть ідеальним варіантом для будь-якого приміщення!