0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Офісний варіант сонцезахисних систем

Сонцезахисні системи в офісі є звичним і необхідним аксесуаром. У цьому вже ніхто не сумнівається, адже персоналу компанії потрібні комфортні умови для роботи. Для цього треба прибрати прямі сонячні промені, врегулювати їх потік. Справитися з таким завданням допоможуть сонцезахисні системи. Вони виконують не тільки захисну, але й естетичну функцію.

Різновиди і переваги

Існують різні види сонцезахисних систем. Для офісного приміщення найкраще підійдуть такого роду вироби:

  • вертикальні жалюзі;
  • горизонтальні жалюзі;
  • рулонні штори;
  • штори-плісе;
  • система «день-ніч».

Класичні вертикальні жалюзі для офісу ідеальні для великих вікон (як по ширині, так і по висоті). Вони дуже популярні серед замовників, завдяки бюджетній ціні. Вертикальні жалюзі тканинні відмінно справляються з регулюванням світлового потоку. В інтер'єрі виглядають красиво. Стримані, функціональні. Великий вибір тканин для таких жалюзі дає можливість прикрасити офісне приміщення.

Горизонтальні жалюзі також є класичним бюджетним варіантом. Вони прості і зручні в експлуатації. За ними легко доглядати. Можуть затінювати великі приміщення. Залишають підвіконня вільним, що дає можливість використовувати його в якості додаткової робочої поверхні. Багатий вибір відтінків дозволить проявити фантазію в дизайні інтер'єру.

На піку моди знаходяться зараз рулонні штори. Вони дуже практичні, залучають широким асортиментом тканин. Такі штори можна встановити на вікно, в отвір вікна. Прекрасно захищають від сонця, створюючи комфортне освітлення. Можливо автоматичне керування даних штор.

Штори-плісе виділяються унікальним зовнішнім виглядом. Вони виготовлені зі спеціальної плісировані тканини. Підкреслюють респектабельність офісу. Їх головним позитивним моментом є те, що такі штори підійдуть до будь-якій формі вікна.

Система «день-ніч» завоювала визнання завдяки оригінальному зовнішньому вигляду, функціональності. Складається з щільних і сітчастих смуг тканини, за рахунок чого легко регулюється освітлення офісу. Можна встановити режим «день», «ніч» або «напівтемрява». Дані штори прості в експлуатації і догляді. Відштовхують пил. Якщо встановити штори «день-ніч», то офісне приміщення можна візуально розширити.

Де купити сонцезахисні системи в офіс

З метою економії часу і ресурсів, краще замовити сонцезахисні системи по інтернету. На сайті https://pro-shto.com.ua/ представлений каталог з жалюзі. У вас є можливість вибрати якісні вироби, які прослужать не один рік.

Якщо вас цікавить питання вертикальні жалюзі установка, менеджер сайту запропонує відповідні варіанти. Можливий як самостійний монтаж даних виробів, так і за допомогою досвідчених майстрів. При оформленні замовлення на сонцезахисні системи можна викликати фахівця для вимірів. Більшість людей вважає, що краще довіритися професіоналам.