0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як вибрати бамбукові штори?

Бамбукові штори

Щоб інтер'єр був закінченим, прийнято використовувати штори. В останні роки стало модно вішати не звичайний тюль, а бамбукові штори, які не тільки додають кімнаті затишку, але і захищають приміщення від прямих сонячних променів.

Характеристики бамбукових сонцезахисних систем

Бамбук вважається екологічно безпечним, природним матеріалом. Такі сонцезахисні системи підійдуть для людей, які страждають алергією. Бамбукові жалюзі дуже легкі, тому їх можна кріпити на будь-які вікна, не боячись, що рама не витримає ваги ролетів. При подиху вітру, сонцезахисні системи з даного матеріалу видають приємний шелест, який нагадує шум моря. Виготовляються штори з тонких стебел бамбука, які переплітаються натуральними, екологічно безпечними нитками.

Переваги бамбукових штор від компанії Pro-shto

Завдяки своїй багатофункціональності та натуральності, сонцезахисні системи такого типу вибирають, так як:

  • вони вважаються екологічно чистими;
  • матеріал гіпоалергенний;
  • плетіння не накопичує пил;
  • їх можна закріплювати на будь-якій ділянці вікна через маленького ваги;
  • матеріал пропускає повітря, завдяки цьому в кімнаті створюється здоровий мікроклімат;
  • можна встановлювати в будь-якій кімнаті.

Види бамбукових штор

Види бамбукових шторШтори з бамбука роблять в двох варіаціях, перший - це горизонтальні жалюзі, які частіше встановлюють на вікно, і вертикальні, їх частіше застосовують в дверних отворах або при зонуванні кімнати.

горизонтальні моделі
У свою чергу, бамбукові ролети діляться на римські штори і рулонні жалюзі. Рулонні штори регулюються за допомогою спеціального механізму (ланцюжка, пружини, шнура).

Наш онлайн-магазин, пропонує широкий вибір рулонних штор, виготовлених з якісного бамбука. Завдяки красивому зовнішньому вигляду, практичності у використанні, багато клієнтів залишилися задоволені своїми покупками, про це свідчать позитивні відгуки на сайті Pro-shto.

Як правильно підбирати штори?

Жалюзі бамбукові - це сонцезахисні системи, які доповнять будь-яку кімнату! Через властивості вбирати всі сторонні запахи, їх не рекомендують вішати в кухнях, зате в спальнях, вітальнях і залах, штори доповнять стиль і створять затишну обстановку. Також, фіранки з бамбука широко використовуються в офісах і кафе.

Бамбукові жалюзі добре поєднуються з натуральними тканинами, тому сміливо можна підбирати штори з шовку і батисту, також гармонійно виглядатиме натуральний бамбук з легким тюлем.

Онлайн магазин Pro-shto, готовий в обумовлені терміни виготовити якісні штори з бамбука за низькою ціною! Наш товарний асортимент приємно Вас здивує! Ми пропонуємо тільки якісні сонцезахисні системи, які прикрасять ваш інтер'єр, додадуть приміщенню відчуття комфорту і тепла.