0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибираємо штори у вітальню: система - день-ніч

У вітальню ідеально впишеться система день ніч. Вона також відома як рольштори «день-ніч», «зебра» і жалюзі «день-ніч». Рулонні штори складаються з горизонтальних смужок тканини. Вони виглядають вишукано, незвично і привабливо. Звичайні ролети здатні змінювати освітлення в приміщенні завдяки їх піднімання та опускання. «Зебра» досягає такого ефекту за рахунок руху смужок різного ступеня прозорості відносно один одного.

Особливості системи «день-ніч»

Звичайні жалюзі дозволяють проникнути в вітальню сонячним променям завдяки підняттю на певну відстань. Сонцезахисні системи «день-ніч» працюють простіше: відбувається зміщення непрозорих і прозорих смуг відносно один одного. Тканина день ніч виготовлена з якісного і практичного матеріалу - поліестеру. Основна відмінність цієї системи від звичайних ролетів полягає в тому, що тканина намотується на вал в 2 шари паралельно один одному, а не на один.

Штори «день-ніч» бувають різніх тіпів:

1. Відкриті.
Популярні і недорогі моделі. Кожен склопакет закриває окремий ролет.

2. Закриті.
Коробом закривається тканину, а планки утримують по вертикалі матеріал.

3. Відкриті, які встановлюються на стінку.
Завдяки такому виробу вдасться закрити весь віконний проріз.

Популярні штори «день-ніч» вже не перший рік залишаються хітом продажів. Вони призначені для захисту вітальні та інших приміщень від зайвих сонячних променів (особливо в теплу пору року, коли не хочеться щоб сонце будило домочадців).

Переваги штор «день-ніч»

Якщо встановити систему «день-ніч» у вітальні, вона буде радувати погляд гостей і мешканців будинку. Придбати цікаві, практичні і якісні моделі сонцезахисних систем вийде на сайті інтернет-магазину «Pro-shto». Широкий вибір виробів порадує покупців і дозволить вибрати найкрасивіші жалюзі.

Плюси ролетів «день-ніч»:

  • оригінальні;
  • зручні у використанні;
  • швидко встановлюються;
  • багатофункціональні;
  • практичні;
  • мають тривалим експлуатаційним терміном.

За такими шторами нескладно доглядати. Вирішивши придбати штори день ніч, установка яких займе не більше години, ви точно не пошкодуєте. В ролетах використовується багатофункціональний, правильно розроблений механізм, завдяки якому ви зможете регулювати освітлення в індивідуальному порядку.

Які штори вибрати в вітальню

У вітальню підійдуть жалюзі різних кольорів і фактур. Інтернет-магазин «Pro-shto» пропонує придивитися до штор «день-ніч», тканинним ролетів, жалюзі з натурального дерева, виробів закритого типу, вертикальним штор.

«Зебра» - найбільш підходяща модель для вітальні. Доступні різні види механізмів: стандарт, уні, міні. Конструкції посилені, тому можна використовувати і для великого вікна. Штори «день-ніч» від «Pro-shto» відмінно виглядають в будь-якій обстановці. Вони дозволять насолодитися затишком, створять унікальну атмосферу в домі. Замовити певний виріб можна в режимі онлайн на сайті (або по телефону, якщо є що обговорити, чи якщо клієнт хоче дізнатися, які саме ролети є в наявності).