0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Жалюзі на моноуправлінні Venus та Magnus

Жалюзі це класичний елемент декору, але попит має часто бюджетна версія систем з класичним управлінням у вигляді тростини і шнура. Але на ринку представлені більш сучасні системи для пластикових вікон, в яких застосовуються механізми з монокеруванням. Системи на моноуправлінні бувають двох видів, на плоскому карнизі та на класичному, це відрізняє їх за зовнішнім виглядом та типом установки. Розглянемо докладніше варіанти жалюзі на моноуправлінні.

Система Venus

Основною відмінністю системи венус від усіх видів жалюзі – це плоский карниз із пластиковою накладкою. Система сконструйована таким чином, карниз з ламелями розміщується між штапиками, а фіксується за допомогою пластикової накладки. Для монтажу потрібно зняти бічні заглушки та після фіксації надягти їх на місце приховуючи місця кріплення. При монтажі системи венус карниз не висить на рамі вікна і не заважає відкриванню стулки, що дуже зручно при монтажі на стулки з обмеженим кутом відкривання.

Також система венус має кілька додаткових переваг:

Установка системи lightless - стандартна драбинка для жалюзі замінюється на товщу тасьму, яка перекриває отвори в ламелях. При такій комбінації в закритому положенні в ламелях немає відкритих отворів і жалюзі повністю перекривають сонячне світло.
Вибір ширини ламелів - для жалюзі venus можливе встановлення як стандартних ламелей шириною 25мм, так і сучасніший варіант 16мм. Завдяки безлічі невеликих смуг створюється цікавіший ефект і нестандартний малюнок на вікні. Для домашнього використання рекомендується саме варіант з ламелями 16мм, так як він притягує погляд і цікавіше виглядають на вікні.
Установка дерев'яних ламелей - крім класичних алюмінієвих ламелей, система венус також може бути обладнана ламелями з натурального дерева і бамбука, що надає їй особливий шарм і презентабельний зовнішній вигляд. При цьому жалюзі не втрачають функціональності, система без проблем працює та підтримує встановлення тасьми, яка надає вишуканого вигляду виробу. Зверніть увагу, при встановленні дерев'яних ламелей можлива лише ширина ламелі 25мм.
Можливість підібрати різноманітні варіанти пластикових накладок під колір вікон. Білий, коричневий, золотий дуб та інші. Завдяки такій функції жалюзі ідеально виглядають на вікнах з ламінацією і на рамі з натурального дерева.
Встановлення системи "струна" постачається в комплекті із виробом. Завдяки повній фіксації, виріб утримується на віконній рамі навіть на поворотно-відкидних стулках.

З огляду на безліч особливостей жалюзі венус це найкращий вибір, якщо класичні жалюзі вже набридли, а ставити рулонні штори ще не хочеться. Венус відноситься до преміум сегмента жалюзі і його можна без вагань встановлювати на будь-який тип вікон. Така конструкція додасть інтер'єру привабливості навіть у приміщеннях з великою кількістю дерев'яних елементів.

Система Magnus

Жалюзі магнус більше нагадує класичний варіант жалюзі із аналогічним карнизом. Тобто така система монтується як на стулку, так і на стіну і дозволяє закривати не лише одиничні стулки, а й віконні отвори. Ця система також обладнана моно керуванням за допомогою одного ланцюга. При прокручуванні ланцюга ламелі спочатку повертаються, а потім піднімаються, аналогічно відбувається у зворотному напрямку. Жалюзі венус це хороший вибір за необхідності встановити більш сучасні жалюзі на місце старих.

Також система магнус може бути обладнана системою фіксації струна для фіксації ламелів у похилому положенні.