0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Пристрій вертикальних жалюзі

Жалюзі на вікнах виглядають ошатно і красиво. Вони також служать хорошим захистом від сонця. За допомогою нехитрого механізму можна регулювати положення ламелей, змінюючи освітлення в кімнаті. Жалюзі також можуть відкриватися, як штори, що робить їх одним з найбільш зручних способів захисту приміщення від яскравого сонця і цікавих поглядів. Сьогодні звернемо увагу на жалюзі вертикальні, виробник яких подбав про затишок нашого будинку, створивши зручну і надійну сонцезахисну систему.

Як влаштовані вертикальні жалюзі

Жалюзі з вертикальними ламелями є горизонтальну напрямну, по доріжці якій рухаються тримачі для полотен. За допомогою регулювального шнура проводиться переміщення ламелей уздовж направляючої або їх поворот на кут в 180 ° навколо вертикалі, проведеної уздовж їх полотен.

Жалюзі вертикальні інтернет-магазин пропонує двох типів.

  1. З одного стулкою, яка може з'їжджати в одну сторону.
  2. З двома стулками, які можуть роз'їжджатися до країв вікон.

Види вертикальних жалюзі

Вертикальні жалюзі бувають з тканинними або пластиковими ламелями, а також мультифактурні моделі. Останні відрізняються з'єднанням в одному виробі різних матеріалів і забарвлень, що створюють об'ємні малюнки і форми. За забарвленням розрізняють жалюзі вертикальні з малюнком або однотонні. Зображення може бути нанесено за бажанням клієнта. Замовити такі моделі можна в багатьох магазинах, які займаються виготовленням жалюзі під замовлення. Багато інтернет-магазини пропонують жалюзі вертикальні зі зняттям вимірів і виготовленням виробів за індивідуальним замовленням. Такі штор конструкції коштуватимуть дорожче, але і виглядають на вікнах чудово. У нашому інтернет-магазині ProShto ви знайдете широкий асортимент різноманітних товарів.

Як вибирати і замовити жалюзі

Щоб вибрати захисні жалюзі, необхідно враховувати такі моменти:

  • розмір віконного отвору, в якому будуть встановлюватися конструкції;
  • бажана ширина ламелі, яка повинна поєднуватися з розмірами вікна;
  • колір і наявність / відсутність малюнка;
  • зсувні або розсувні модель.

Замовити вертикальні жалюзі можна онлайн. Для цього необхідно зареєструватися на сайті інтернет-магазину і вибрати вподобану модель. Перед покупкою товару необхідно узгодити з менеджером нашої компанії наявність потрібного розмір і забарвлення вироби. Таким чином, вертикальні жалюзі можуть стати надійним захистом вікон від яскравого сонячного світла і прекрасним доповненням до інтер'єру приміщення, в якому будуть встановлені. Вибирайте моделі, які найбільш підійдуть до розміру і типу вашого вікна.