0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибираємо горизонтальні жалюзі

Жалюзі - штори на вікна, одні з найпоширеніших засобів для захисту приміщення від сонячних променів. Все частіше дизайнери вибирають жалюзі замість штор або тюлю. Завдяки своїй конструкції, вони здатні пропускати повітря в кімнати і легко регулюють рівень освітлення. Раніше жалюзі асоціювалися з офісними приміщеннями та тьмяним інтер'єром, але сьогодні налічується багато видів, всі вони стильно доповнюють різні стилі декорування. Горизонтальні жалюзі універсальні можуть використовуватися для різних типів приміщень. Цей тип жалюзі відрізняється способом установки - вони кріпляться до стіни або віконній рамі.

Різновиди горизонтальних жалюзі

Найпопулярніші типи горизонтальних жалюзі:

  • горизонтальні алюмінієві;
  • горизонтальні пластикові;
  • горизонтальні дерев'яні.

Основою жалюзі є горизонтальні пластини (їх називають ламелями), які також можуть бути трьох видів: 16 мм, 25 мм і 50 мм. Всі ламелі розташовані послідовно і переплетені спеціальним шнуром, завдяки якому конструкція піднімається і опускається. Додатково вгорі жалюзі кріпиться спеціальний короб, який захищає рулон з жалюзі від пошкоджень.

Матеріали для жалюзі

Матеріали для виготовлення жалюзі можуть бути найрізноманітнішими: тканину, дерево, алюміній, пластик або метал. Кожен з них має свої переваги:

  1. Тканинні жалюзі. На вікна жалюзі з тканини кілька років поспіль вважаються одними з найпопулярніших, оскільки легко поєднуються з напівпрозорим тюлем і підкреслюють обраний стиль інтер'єру. Матеріал для жалюзі покривають спеціальним пилевідштовхуючим засобом, що допомагає їм залишатися в належному стані.
  2. Дерев'яні / бамбукові жалюзі. Заслуговують на особливу увагу, адже тренд на натуральні матеріали актуальний в цьому році. Вони не просто відмінно впишуться в інтер'єр, але і забезпечать захист від прямих сонячних променів. Дерев'яні конструкції не нагріваються, не вбирають пил і є найбільш екологічними серед інших видів.
  3. Алюмінієві жалюзі. Прекрасно захищають приміщення від сторонніх очей, а спеціальні покриття дозволяють не нагріватися під впливом сонячного проміння. Цей матеріал, безсумнівно, є стійким, адже не псується навіть після тривалої експлуатації.
  4. Пластикові жалюзі. Відрізняються великою колірною гамою, гігієнічністю і простотою в догляді. Їх легко закріпити і очистити від будь-яких забруднень. Часто пластикові жалюзі недооцінюють, вважаючи їх нестійкими, однак якісний пластик тримає форму і привабливий вигляд не втрачає. Важливою умовою установки вважається відсутність нагрівальних приладів, інакше ламелі можуть деформуватися.

Горизонтальні жалюзі від компанії «Pro-Shto»

Якщо ви шукаєте жалюзі в містах Полтава, Київ, Кропивницький, Зіньків чи іншому українському населеному пункті, запрошуємо до відділу продажів https://pro-shto.com.ua. Ми пропонуємо якісні та надійні сонцезахисні системи на вікна, жалюзі з різних матеріалів. Вартість жалюзі залежить від матеріалів, що використовуються для виготовлення (ціна алюмінієвих - найнижча). Вартість дерев'яних, бамбукових або пластикових жалюзі буде вище, адже важливим фактором є надійність матеріалу і комплектація.

Зателефонуйте за телефоном, вказаним на сайті - фахівці нашої компанії проконсультують вас і підберуть найкращий варіант для вашого приміщення.