0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Штори для вітальні

Фіранки на вікна є невід'ємним атрибутом будь-якої кімнати в будинку, вітальня не виняток. Штори у вітальню не тільки прикрасять Ваш будинок, вони також є відмінним захистом від сонячних променів. У цій статті ми поділимося з Вами інформацією про те, якими бувають сонцезахисні системи і як їх правильно вибрати.

Як підібрати штору?

Вітальня є універсальним приміщенням, тут немає жодних чинників, які можуть вплинути на Ваш вибір, сюди підійдуть практично будь-які сонцезахисні системи. Якщо вікна виходять на сонячну сторону, краще вибирати виріб з матеріалів, стійких до вицвітання. Зараз все частіше люди відмовляються від покупки класичних гардин на користь більш сучасних і практичних варіантів. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете широкий асортимент підходящої продукції, ввівши в пошукове поле штори в вітальню фото, наші покупці отримають можливість особисто вивчити наш товар. Найбільш популярними і затребуваними серед покупців є такі сонцезахисні системи:

  • Рулонні штори. Готові штори для вітальні складаються з полотна з валом і важків-обважнювачів, вони регулюються в індивідуальному порядку. При необхідності полотно можна зафіксувати в потрібному для Вас положенні. Найчастіше вони виготовляються з прозорих або ж напівпрозорих тканин, особливою популярністю користуються сонцезахисні системи з поліестеру. Цей матеріал практичний в експлуатації, він не вимагає особливого догляду, у міру забруднення полотно протирається вологою губкою. Дизайн штор для вітальні підбирається під інтер'єр кімнати, ви можете поекспериментувати з квітами і фактурами.
  • Жалюзі. Раніше було прийнято думати, що жалюзі підходять виключно для офісних приміщень - це думка помилкова, сучасні моделі сонцезахисних систем такого типу ідеально впишуться в будь-якій квартирі. У нашому магазині Ви знайдете широкий товарний асортимент. У нас є жалюзі вертикального і горизонтального типу, кольорові і фактурні системи, тканинні і металеві.
  • Римські штори. Конструкція таких сонцезахисних систем складається з тканинного полотна, кріпильних систем, горизонтальних стрижнів, за допомогою яких буде рухатися штора. Такі жалюзі дуже ефектно виглядають на вікні, а головне, вони відрізняються практичністю в експлуатації і підвищену зносостійкість.

Кольори і фактура підбирається в залежності від особливостей інтер'єру, важливо щоб вони вписувалися в дизайн кімнати. Вибравши холодні, світлі відтінки, Ви зможете візуально розширити простір. Якщо ж квадратура приміщення обмежена, краще уникати вигадливих драпірувань, бантиків і т.д. Відвідавши наш сайт, Ви зможете особисто вивчити штори для вітальні фото, підібрати найбільш підходяще для Вас виріб.