0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Жалюзі з натурального дерева 50мм

Дерев'яні жалюзі 50мм

Дерев'яні жалюзі на сьогоднішній день залишаються найбільш цікавим рішенням для інтер'єрів преміум-класу. Багато відомих дизайнерів віддають перевагу натуральним матеріалам при декоруванні приміщення і пов'язано це не в останню чергу з тим, що ламелі жалюзі зроблені з екологічно чистих соснових порід з багатою палітрою натуральних відтінків. Натуральна деревина корисна для людини наявністю запашних смол і ефірних масел, вона здатна акумулювати спокій і гармонію і створювати відчуття домашнього тепла і затишку.

У той же час дерев'яні жалюзі цілком доречні і в звичайній квартирі, які виробляються в різних колірних і текстурних модифікаціях, вони легко поєднуються з ламбрекенами і портьєрами. Завдяки широкому спектру кольору і текстури дерев'яні жалюзі гармонійно поєднуються з дерев'яними елементами меблів.

Крім того, дерев'яні та бамбукові жалюзі прекрасно використовуються і в нежитлових приміщеннях. Найбільш часто їх можна зустріти в офісах в кабінетах керівників, в переговорних кімнатах. Дерев'яні жалюзі створять неповторний стиль робочого простору, додадуть інтер'єру вишуканий і шляхетний вид і підкреслять статус власника кабінету.

Ви можете купити дерев'яні жалюзі в дитячу - це забезпечить там затишок і чисту екологічну атмосферу, в кабінеті вони створять діловий стиль, в вітальні додадуть розкоші в елегантність інтер'єру, а в спальні будуть навіювати безтурботність і спокій.

Переваги жалюзі з натурального дерева

  • Натуральні, природні матеріали з деревини
  • Відтінки і візерунки справжнього дерева
  • Жалюзі підійдуть як для офісу, так і приватного будинку
  • Установка жалюзі 50мм переважно на віконні прорізи, але можливий монтаж і на стулки
  • Прекрасно поєднуються зі шторами і іншими системами.

Ламелі виготовлені з натурального дерева не такі однорідні як алюмінієві, тому допускається незначна різниця в структурі і відтінках шарів дерева, а розміщення такого типу жалюзі у вологих місцях може призвести до деформації ламелей, тому вкрай не бажано встановлювати вироби з дерева у ванній кімнаті або на кухні , в лазні, а так само в приміщенні де розташований басейн.

Використання натуральних матеріалів - безумовно одна з ознак гарного смаку. Дерев'яні жалюзі не будуть виглядати дешево і внесуть в ваш інтер'єр особливий благородний акцент. Але це ще не все:
природна краса дерева в таких жалюзі максимально збережена;
вони абсолютно екологічно безпечні;
спеціальний лак, яким покривають ламелі, забезпечує їх вологостійкість і захищає від вигорання: таким чином, купуючи жалюзі з дерева, ви можете бути впевнені в тому, що вони будуть довговічними і не втратять вигляд;
дерев'яні жалюзі неймовірно прості у використанні і не вимагають особливого догляду.
Зважившись на оформлення вікна за допомогою таких жалюзі, ви безсумнівно залишитеся задоволені: великий вибір найрізноманітніших тонувань і текстур дійсно вражає. Так що підібрати найбільш підходящий варіант буде нескладно. Крім того, можна вибрати не тільки забарвлення, але і ширину ламелі: вона може бути дорівнює або 25, або 50 мм.

Як доглядати за дерев'яними жалюзі

Догляд за дерев'яними жалюзі потрібен мінімальний. Але необхідно звернути увагу на наступний нюанс: мити їх водою або хімічними засобами не можна, оскільки волога може деформувати деревину або спотворити її колір. Однак волога очистка вам і не знадобиться: буде цілком достатньо просто прибрати пил. А з цим відмінно і швидко впорається або м'яка щітка, або звичайний пилосос. Такий простий, але регулярний догляд допоможе надовго зберегти привабливий зовнішній вигляд деревини.

Дерев'яні жалюзі - це затишок, стиль, надійність і комфорт. Вони підійдуть для самих різних типів приміщень, додавши їм нотку натуральності і тепла. А що вже й казати про те, як гармонійно вони будуть поєднуватися з дерев'яними меблями! Такі жалюзі ви вже точно не будете асоціювати з безликими бюрократичними приміщеннями. Навпаки - ви побачите, як витончене оформлення вікна, виготовлене з екологічних природних матеріалів, перетворює інтер'єр, робить його ще цікавіше.

Додаткові плюси при використанні дерев'яних жалюзі:

  • натуральний склад жалюзі благотворно впливає на емоційний стан людей, що знаходяться в такому приміщенні;
  • екологічно безпечні - не викликають алергічних реакцій;
  • завдяки якісній обробці деревини є міцними і довговічними;
  • спеціальний лак, яким покриті жалюзі, забезпечує хорошу стійкість до ультрафіолету, при цьому жалюзі не вигоряють на сонці;
  • невибагливі в догляді, легко чистяться звичайною м'якою тканиною з аерозолем або пилососом;
  • даний вид жалюзі не потребує додаткового дизайні, такому як штори або гардини і є самостійним декоративним елементом;
  • широка колірна гамма дозволяє підібрати жалюзі під колір меблів в приміщенні;
  • даний вид жалюзі можна використовувати не тільки на вікнах, але і на балконах, нішах, верандах і дверних отворах.