0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Вибираємо штори в дитячу кімнату

Інтер'єр дитячої кімнати повинен бути максимально ретельно продуманим, так як це - саме те приміщення, де ваше чадо буде проводити найбільше часу. Тут малюк буде вчитися розрізняти кольори і матеріали, відчувати предмети обстановки на міцність. З цієї причини, якщо ви в пошуку відповідних штор, слід вибирати їх з усією відповідальністю.

Простота в догляді і міцність

Важливо, щоб штори не тільки радували око, а й відрізнялися практичністю. Тому краще віддати перевагу варіантам простого фасону, які виконані з щільних і не линяють матеріалів. Можна, звичайно, повісити пишні багатошарові фіранки. Але в даному випадку слід бути готовими до складного догляду. Прекрасним варіантом будуть рівні фіранки на люверсах або римські штори в дитячу.

Вибір малюнка і елементи декору

Малюнок слід вибирати виходячи з інтересів дитини. На шторах можуть красуватися зображення улюблених мультяшних героїв або казкових персонажів. Відмінно підійде абстракція, що сприяє розвитку уяви у дітей. Також роль грає стать дитини. Дівчаткам найчастіше купують штори пастельних і рожевих відтінків. Хлопчикам вибирають зелені, блакитні чи помаранчеві штори. Краще уникати класичних сонцезахисних систем з квітами, адже для малюків вони можуть виявитися занадто нудними.

Штори з механічними деталями

Відмінним варіантом будуть римські штори в дитячу кімнату. Вони набагато безпечніше важких карнизів. Вироби мають легку механічною конструкцією, стійкою до механічних маніпуляцій юних непосид. Такого типу штори є стійкими до яскравих світлових потоків. Прекрасним варіантом можуть стати вироби, виконані з світлонепроникного матеріалу. Бувають подвійні римські штори і одинарні.

Активно сьогодні використовують жалюзі і ламелі, так як вони мають такі переваги:

  • здатні забезпечити захист від інтенсивного сонячного світла;
  • відрізняються простотою в догляді (з поверхні без складнощів відмиваються навіть фломастери);
  • конструкція надійно кріпиться до вікна, тому відірвати під час ігор її неможливо.

Багато хто помилково вважає, що жалюзі виглядають скромно. Насправді, на сонцезахисних системах відмінно виглядає фотодрук, завдяки чому в приміщенні створюється цікава атмосфера. Можна вдало скомбінувати жалюзі з ламбрекенами і гардинами, за рахунок чого вийде ефектно обіграти даний елемент віконного декору.

Додаткові умови

Відмінно, коли штори відповідають інтер'єру. Наприклад, вибір фіранок з такого ж матеріалу, як покривала. Прекрасним варіантом буде вибір штор в тон шпалер. Якщо ви - любитель контрастів, вам буде потрібно придбати додатково килимок або предмет меблів аналогічного кольору. Також при виборі штор слід дотримуватися правила, що за наявності однотонних стін можна вибирати кольорові і яскраві варіанти. Однак, якщо на шпалерах велика кількість зображень, краще все-таки придивитися до однотонних екземплярів.

Купити якісні штори в інтернет-магазині Pro-shto

В інтернет-магазині Pro-shto представлений великий асортиментний ряд рулонних, горизонтальних, вертикальних і римських штор. Тут рулонні штори можна купити від 198 гривень, що говорить про демократичність цін. За додатковими консультаціями ви можете звернутися до консультантів по номеру телефону, який представлений на екрані.