0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Штори день-ніч

Такий предмет інтер'єру, як жалюзі день ніч - це надзвичайно практичні і функціональні сонцезахисні системи. Ступінь освітлення в приміщенні контролюється завдяки індивідуальним особливостям пошиття вироби. Рулонні штори зебра мають переваги жалюзі горизонтального типу і стандартних віконних штор. З їх допомогою можна не тільки регулювати освітлення в кімнаті під себе, такий виріб вигідним чином прикрасить Ваш будинок.

Штори день ніч - що це?

Конструкція таких сонцезахисних систем нагадує конструкцію штор рулонного типу, відмінність полягає в тому, що вони складаються з подвійного полотна, яке перекинуто через вал. Штора рулонний день ніч розроблялася для вікон з пластика, але зараз їх широко використовують і на вікнах з дерева. Конструкція такої фіранки складається з горизонтальних непрозорих і прозорих тканинних смужок однакової ширини, які скріплені між собою термічним чином. Виробники просочують сучасні моделі спеціальною речовиною, яка збільшує зносостійкість вироби. Завдяки такій просочення рулонні жалюзі день ніч набувають антистатичні і пиловідштовхуючі властивості. Найчастіше такі фіранки роблять з щільного поліестеру. Ті елементи конструкції, які будуть пропускати в кімнату сонячне світло роблять з щільної сіточки.

Широкий асортимент надає можливість покупцям підібрати жалюзі на свій смак, Ви зможете поекспериментувати з кольором і фактурою.

Переваги сонцезахисних систем такого типу

Такі фіранки стануть ідеальним рішенням для будь-якого інтер'єру. До переваг вироби відносять:

  • Простоту в експлуатації. Завдяки оригінальній конструкції, Ви без особливих зусиль зможете поміняти положення смужок на свій розсуд. За допомогою цих маніпуляцій Ви зможете регулювати освітлення в приміщенні.
  • Привабливий і оригінальний зовнішній вигляд. Злегка поекспериментувавши з кольором і фактурою, Ви зможете прикрасити свій будинок. Прямі лінії візуально збільшують простір.
  • Економія. Вибравши штори "зебра", Вам не доведеться додатково купувати тюль або стандартні штори на вікна. Вони дуже практичні в застосуванні, їх не потрібно прати. Для підтримки зовнішнього вигляду досить при необхідності протирати їх вологою губкою, змоченою в мильному розчині. Головне пам'ятати, що при чищенні жалюзі "день-ніч" краще не використовувати агресивні миючі засоби, Ви можете зіпсувати матеріал.