0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Рулонні штори відкритого типу на системі Besta mini

Багато користувачів, все частіше почали відмовлятися від звичайних і звичних всім фіранок, так як вони накопичують в собі безліч пилу. Щоб інтер'єр виглядав більш сучасно і оригінально, люди все частіше купують рулонні штори.

Рулонні штори ціна на їх виготовлення демократична, тому їх може дозволити собі придбати кожен. У магазині Pro-shto, Ви знайдете широкий асортимент профільних товарів.

Переваги сонцезахисних систем такого типу

Свою назву виріб отримало через специфічний зовнішнього вигляду, жалюзі складається з тканини і валика, який на неї намотується.

До плюсів рулонних штор можна віднести:

  • можна регулювати ступінь освітлення в кімнаті;
  • легко управляти ними;
  • займають мінімум місця на вікні, дозволяють заощадити простір на підвіконні;
  • прості в догляді, так як просякнуті спеціальною речовиною, яка не дає проникати пилу і хвороботворним бактеріям вглиб тканини;
  • їх можна придбати за бюджетною ціною.

Недорогі рулонні штори купити можна в інтернет-магазині Pro-shto, який пропонує найширший асортимент товарів за прийнятну вартість.

Недоліки

У таких сонцезахисних систем дуже невеликий перелік недоліків, до яких можна віднести:

  1. розмір, так як є обмеження в ширині, вона становить 3м;
  2. вибір тканини, також обмежений, тому що не всі тканини, можна використовувати для таких систем.

Вибір рулонних штор

Перед тим, як купити рулонні штори, необхідно вибрати не тільки їх колір, але і систему управління, також потрібно правильно підібрати розмір.

Є два види конструкцій:

  • відкрита;
  • закрита.

Для відкритої системи використовують тільки валик, на який намотується тканина, його не закривають спеціальним коробом, тому його видно на внутрішній частині вікна. Для підйому і опускання тканини, використовують спеціальний механізм ланцюгового типу. Даний вид штор, можна закріпити тільки на вікно.

Для закритої системи застосовують спеціальний короб або касету, яка повністю ховає валик. Завдяки такій системі, тканину менше схильна до механічних пошкоджень і перекосів. Пружинний механізм, який допомагає шторі опускатися і підніматися, вважається більш надійним і довговічним.

Тільки в нашому інтернет-магазині Pro-shto, можна штори купити за будь-якою зручною ціною. В асортименті є як дорогі матеріали і механізми, так і більш бюджетні.

Незалежно від вартості товару, він виготовляється з якісних матеріалів.

Види штор

Слід враховувати ступінь затемнення кімнати, можна вибрати такі штори:

  • День ніч. Чи не пропускають сонячні промені, вони складаються з темних і світлих смуг тканини;
  • Блекаут. Пропускна ступінь сонячних променів до 95%;
  • Дімаут. Дозволяють розсіювати сонячне світло.

 

Рулонні штори можна встановити:

  1. на двосторонній скотч;
  2. на кліпси;
  3. на саморізи.

Якщо ви вирішили купити рольштори, тоді магазин Pro-shto готовий запропонувати велику кольорову гаму матеріалів, кращі ціни і найкоротші терміни виготовлення. Ми допоможемо правильно підібрати розмір штори і вибрати матеріал.