0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Каталоги рулонних штор

Різноманітність тканин для рулонних штор

Хочемо представити вашій увазі наше різноманітність тканин на рулонні штори. Це лише невелика частина того що ми можемо запропонувати вам на вибір Кожне наше виріб це творчість. Часто наші клієнти просять на трьохстулкове вікно допомогти придумати композицію з однотонних тканин і тканин з малюнком або хочуть поєднати різні кольори або різні тканини за структурою і аналогічними відтінками, а наші креативні і сміливі клієнти люблять поєднувати комплементарні кольори (протилежні одна одній) в своєму дизайні і тут нам доводиться працювати з творчої сторони)))). Це завжди цікаво, коли є що запропонувати, коли в наших каталогах таке велике розмаїття тканин. Коли 50 відтінків не тільки сірого, а й червоного і жовтого і зеленого, синього ...........)))).

Матеріал для рулонних штор, купити які можна в режимі онлайн, забезпечують повну светоізоляцію і гармонію в будинку. Щоб здійснити правильний вибір, враховуйте фактор сполучуваності кольору і візерунка. Необхідно звернути увагу на освітленість і площа приміщення. Легкий малюнок на тканині відмінно підійде для штор, які встановлюють на кухні. Найбільш популярними є натуральні, синтетичні і комбіновані матеріали. Рулонні штори дозволяють зробити особливий оптичний ефект, вигідно підкреслюючи переваги інтер'єру. Прозорі і напівпрозорі штори візуально розширюють простір, створюючи відчуття наповненості світлом.

Різновиди тканин для рулонних штор

Охопити всі види тканин, що випускаються для рольштор, практично неможливо - їх безліч видів. Але відрізняється матеріал не тільки за своїм складом і кольором, а ще по светопропусканию. Чіткої класифікації за цією ознакою немає, а ось основні види тканин все ж простежуються.

Найпоширенішими вважаються:

  • Стандартні, частково затримують світловий потік. Хоч тканину і прозора, розглянути з вулиці що знаходиться в приміщенні буде неможливо;
  • Світловідбиваючі (Dim out). Цей матеріал відбиває сонячне світло, як дзеркало. Тобто, ультрафіолет не проникає в приміщення і не нагріває його. Такі тканини добре підходять для кімнат, розташованих на сонячній стороні;
  • Cветонепроніцаемие, повністю не пропускають світло в приміщення (Black Out). При закритих шторах зі світлонепроникної тканиною в приміщенні стає абсолютно темно, особливо з касетними (закритими) ролетами. Крім затемнення, матеріал Black Out зберігає температуру в закритому приміщенні.

Тканини для рулонних штор з каталогу

Тканина для ролет на сайті представлена з декількох каталогів - Всі види описувати можна нескінченно, тому зупинимося тільки на деяких, що мають високу популярність у населення.

  1. LEN
    Одна з найпопулярніших тканин, завдяки своїй низькій вартості і великому вибору колірних відтінків. На тканини присутня фактура плетіння волокон льону.
  2. AKANT
    Тканина з польської колекції, вона додасть шарму в дизайн будь-якого приміщення. Склад матеріалу 100% поліестер має відмінну текстуру, з великим візерунком.
  3. LAZUR
    Ця колекція отримала назву завдяки хвилям на малюнку, який відображається по всій ширині тканини. На вибір є більше десятка кольорів, також польського виробництва.
  4. А800 (Berlin)
    Колекція з каталогу німецького виробника. Використаний матеріал поліестер 100%, кольору однотонні, всього представлено понад 20 кольорів.

Переваги тканин для ролет

  • Тканина для рулонних штор має низку безсумнівних переваг, і тому краще використовувати саме тканинні ролети на вікнах і отворах;
  • Матеріал не вигорає від сонця. Навіть через кілька років тканина не змінить колір і буде радувати яскравими фарбами;
  • Світлонепроникна тканину добре захищає кімнату від штучного і сонячного світла. З таким матеріалом можна забезпечити повну темряву;
  • Тканина не мнеться, легко очищається від пилу і бруду. Цими властивостями матерія володіє через спеціальної просочення;
  • Рулонне полотно вважається екологічно чистим матеріалом, токсичних речовин в його складі немає, алергію тканина не викликає;

У каталозі тканин нашого сайту представлений широкий асортимент якісних тканин, які використовуються для виробництва тканинних ролет торгової марки «Pro-shto».

Для того щоб купити готові рулонні штори оформите замовлення за допомогою сучасного онлайн-калькулятора, або за контактними телефонами вказаними на сайті, наші консультанти нададуть інформацію по всім видам ролет.

ткани для рулонных штор каталоги тканевых ролетассортимент рулонных штор ткани для рулонных штор мини