0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

касетні жалюзі

Такі сонцезахисні системи, як касетні жалюзі допоможуть Вам захистити внутрішній простір у вашому будинку. Якщо правильно підібрати конструкцію, результат приємно вразить навіть найвимогливіших покупців! У статті ми детально розберемося в перевагах і особливості пристрою автоматичних жалюзі. У нашому магазині ви зможете знайти широкий асортимент різнопланових сонцезахисних систем, навіть жалюзі з малюнком.

Особливості пристрою

жалюзі касетні - це ідеальний варіант для тих людей, які цінують практичність і функціональність в виробах. Особливості конструкції сонцезахисних систем такого типу полягають в наступному:

  1. Система монтується на віконну раму, конструкція прикриває безпосередньо скло, залишаю підвіконня вільним.
  2. Основа, яка тримає тканинне полотно складається з легкої трубки.
  3. Надійність конструкції забезпечують бічні напрямні - при правильному монтажі, ймовірність провисання полотна зводиться до мінімуму.
  4. Автоматичні жалюзі прикриваються коробом, завдяки цьому, конструкція ставати цілісною. Користувач в індивідуальному порядку може регулювати рівень освітлення в будинку.

Сонцезахисні системи такого типу, як правило, встановлюються на дерев'яні або пластикові вікна. Автоматичні касетні жалюзі, по суті, є різновидом рулонних штор. У виготовленні використовуються різні тканини, але особливою популярністю серед покупців користується поліестер. Даний матеріал невибагливий в догляді, має підвищену зносостійкість. Найчастіше у виготовленні касетних жалюзі використовують такі полотна:

  • Розсіюють. Полотно добре пропускає світло, але при цьому відмінно розсіює його, таким чином Вам вдасться уникнути прямого попадання сонячних променів.
  • Непрозорі (Black Out). Виділяються підвищеною щільністю, перекривають доступ тепла і світла в кімнату. З їх допомогою легко можна регулювати мікроклімат в будинку.
  • Затінюють. Касетні штори з такої тканини відмінно захищають від яскравих сонячних променів.
  • Жалюзі "День-Ніч". Конструкція складається зі смужок темної і світлої тканини, за допомогою таких сонцезахисних систем можна в індивідуальному порядку регулювати світлонепроникність.

Переваги автоматичних жалюзі

До переваг касетних жалюзі можна віднести:

  1. зносостійкість, підвищений експлуатаційний термін;
  2. розширені декоративні можливості;
  3. пиловідштовхуючі і антистатичні властивості;
  4. тривале збереження форми виробу;
  5. можливість регулювати освітлення в індивідуальному порядку;
  6. практичність і багатофункціональність.