0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Рулонні штори на кухню

Рулонні штори - це максимально оптимальний варіант для кухні. Вони дуже добре виглядають на вікні, прикрашаючи собою інтер'єр, а також практичні і невибагливі в експлуатації. Правильно підібрані штори на кухню створять затишок в приміщенні і будуть радувати око, прикрашаючи ваші будні.

Чому рулонні штори для кухні - це ідеальний варіант?

Така штора являє собою тканинні ролети, тканину акуратно згортається в компактний горизонтальний рулон. У механізмі передбачені спеціальні замки, які можуть фіксувати тканину в потрібному положенні, підйомна ланцюжок розташовується з лівого або правого боку. Штори такого типу ідеально підходять для кухні, на це є цілий ряд причин:

    • Вибравши оригінальний малюнок або тканину яскравого кольору ви зможете значним чином прикрасити кухонне приміщення - це дуже важливо, тому що кожна людина дуже багато часу проводить на кухні, адже завжди приємно коли інтер'єр радує око. Такі штори дуже ергономічні.
    • Тканина з якої зроблено виріб просочується спеціальною речовиною, воно відштовхує пил і вологу, завдяки чому штори на кухню тривалий час залишаються чистими.
    • За тканиною, яка покрита спеціальним просоченням дуже легко доглядати. У разі забруднення її досить протерти вологою серветкою або ж запрати мильною водою.
    • Сучасний матеріал, з якого виготовляють штори довго тримає колір і не вицвітає під впливом сонячних променів.
    • Рулонні штори на кухню дуже компактні, вони будуть виглядати на вікні акуратно і стильно.

Вибору кольору також потрібно приділити максимум уваги, фахівці рекомендують враховувати певні рекомендації дизайнерів:

  • Якщо кухня розташована на північній стороні, краще віддати перевагу легким тканинам теплих відтінків - золотисті, персикові, кремові і т.д.
  • Якщо вікна виходять на південну сторону, вибирайте більш холодні відтінки - фіолетовий, зелений, блакитний. Щоб сонце не напружувало своїм світлом протягом дня, краще вибрати ущільнену тканину. Ролети повинні вигідним чином контрастувати з кольором стін, не бійтеся експериментувати. Граючи з відтінками ви можете прикрасити вашу кухню, зробивши її "родзинкою" вдома.

Щоб не помилитися з розмірами, наші фахівці рекомендують уважно провести заміри, а саме врахувати такі чинники:

  1. висота і ширина віконного прорізу;
  2. параметри віконних стулок;
  3. товщина штапиков;
  4. відстань між ручками і шибками.