0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як вибрати горизонтальні алюмінієві жалюзі на вікна?

Горизонтальні алюмінієві жалюзі на вікна

Алюмінієві жалюзі, є самим популярним і затребуваним товаром, завдяки своїй світлонепроникності, низькою ціною і простоті догляду.

Переваги горизонтальних жалюзі

Щодня, безліч покупців купують горизонтальні жалюзі на вікна, так як вони відрізняються своїм тривалим терміном експлуатації і естетичною красою.

Переваги жалюзі:

  • маленький вага (алюмінієві вироби дуже легкі);
  • універсальність (підходять під будь-який інтер'єр);
  • при виготовленні використовується екологічно безпечний матеріал;
  • алюміній не вбирає сторонні запахи;
  • забезпечують ефективний захист приміщення, від прямих сонячних променів.

Алюмінієві конструкції

Щоб конструкція сонцезахисних систем була міцною, при виготовленні використовують спеціальні ламелі. Їх закріплюють на однаковій відстані за допомогою міцної нитки, яка внизу скріплюється металевою планкою. Для зручного регулювання попадання сонячних променів в приміщення, встановлена додаткова ручка управління, за допомогою якої ламелі відкриваються під необхідним кутом.

Система кріплення жалюзі

Якщо ви вирішили придбати жалюзі на вікна горизонтальні, тоді потрібно визначитися з системою кріплення штори.

Стандартна система - в конструкції є всі необхідні деталі, які якісно закріплять конструкцію. Мінусом цього варіанту є ймовірність провисання жалюзі під час провітрювання, так як низ конструкції не закріплюється.

Касетні системи - більш зручні в щоденному використанні, так як жорсткість конструкції забезпечує додаткова волосінь, яка проходить вертикально уздовж сонцезахисної системи. Також виріб фіксується вгорі і внизу самого вікна - це забезпечує економію простору і ефективне застосування підвіконня.

Горизонтальні жалюзі з малюнком - дана система вважається найсучаснішою і міцною. Ролета надійно фіксується, а жалюзі підбираються залежно від стилю кімнати. За допомогою жалюзі з малюнком, можна вигідним чином зробити яскравий акцент на вікні.

Догляд за алюмінієвими жалюзі

Щоб жалюзі виглядали завжди добре і прослужили максимально довго, необхідно:

  • регулярно протирати ламелі від пилу вологою серветкою;
  • бажано змочувати серветку в теплій воді;
  • якщо є забруднення, з якими не впорається серветка, необхідно замочити конструкцію в теплій воді з додаванням порошку на 3 години.

Можна встановлювати алюмінієві жалюзі на мансардні вікна, так як вони добре утримують тепло і не пропускають холод, не піддаються корозії через підвищеної вологості приміщення, з них легко видаляти пил.

Онлайн магазин Pro-shto, пропонує великий вибір жалюзі на пластикові вікна київ. Фахівці магазину допоможуть підібрати колір і фактуру, наш персонал в найкоротші терміни виготовить конструкції, ми доставимо вибраний товар в будь-який куточок України.