0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Жалюзі з натурального дерева 25мм

Дерев'яні жалюзі від онлайн-фабрики Pro-shto

Горизонтальні дерев'яні жалюзі і жалюзі з натурального дерева, це одна з різновидів горизонтальних жалюзі. Ламелі для дерев'яних жалюзі виготовляють з екологічно чистих, легких і міцних порід деревини. Різноманітні відтінки тонування, допоможуть вам вибрати колір, який ідеально поєднується з інтер'єром меблів, вашого будинку або офісу. Важливою перевагою цього виду жалюзі є надзвичайна простота в догляді. Виготовляються дерев'яні жалюзі зі спеціальних порід дерева. Для захисту від сонячних променів і збільшення експлуатаційного строку, дерев'яні жалюзі покриваються спеціальним лаком, який перешкоджають деформації і вигоряння. Ці жалюзі з дерева здатні додати будь-якому приміщенню неповторний стиль і природну атмосферу, завдяки великому спектру текстур дерев'яні жалюзі гармонійно поєднуються з дерев'яними елементами меблів.

переваги:

  • Натуральні, природні матеріали з деревини;
  • Можливість вибору відтінку / візерунка "під меблі";
  • Прекрасно впишеться в інтер'єр заміського будинку;
  • Можна встановити їх не тільки на вікна, але і на двері, ніші, отвори;
  • Відмінно доповнять класичні фіранки, штори.

Дерев'яні горизонтальні жалюзі - досить дорога модель, але ці жалюзі незамінні для дорогих інтер'єрів, оскільки меблі з цінних порід дерева, красивий паркет вимагають до себе в ансамбль саме такий аксесуар, який підкреслить елегантність стилю інтер'єру.

Дерев'яні жалюзі горизонтальні Classic - респектабельний спосіб позбудеться від палючого сонця і підкреслити високий статус. Це не дешеві алюмінієві горизонтальні жалюзі. Від них виходить приємний аромат натурального дерева. Якщо у Вас встановлені дорогі дерев'яні вікна або пластикові під ламінат цінних порід дерева, Вам обов'язково підійдуть подібні жалюзі. У жаркий спеку вони створять неповторну атмосферу затишку, комфорту й умиротворення. Надійні механізми будуть довгий час працювати без поломок. Ви будете приємно здивовані наскільки довговічними можуть бути якісні красиві дерев'яні жалюзі.

Щоб при відкриванні вікна жалюзі не змінювали свого положення передбачені різні системи фіксації:

  • нижня фіксація. Являє собою комплект заглушки з фіксатором. Заглушка встановлена на нижній планці жалюзі, фіксатор кріпиться до вікна.
  • фіксація струною. При даному виді фіксації жалюзі комплектуються волосінню і фіксатором струни, який кріпиться до стулки. Основна перевага фіксації струною - кращі утримують властивості, при відкриванні вікна.

Для підтримки бездоганного стану досить при плановій прибирання очищати жалюзі від пилу використовуючи пилосос. Пам'ятайте що матеріал цих жалюзі не дуже любить вологу, тому жалюзі не варто встановлювати в приміщення з вологістю 60% і вище. Так само не рекомендується мити їх під струменем води або витирати мокрою ганчіркою. Дотримуючись дані рекомендації Ваші жалюзі будуть служити Вам вірою і правдою протягом багатьох років.

Замір вікон для дерев'яних жалюзі

Зняти розміри і встановити горизонтальні дерев'яні жалюзі самостійно не так вже й складно. Для виготовлення жалюзі нам необхідно знати їх габаритні розміри, тобто розміри від крайньої верхньої точки карниза до нижньої точки жалюзі і ширину.

Вертикальні дерев'яні жалюзі, точніше їх ламелі, можуть бути 25 мм ширини. Вироби з дерева дуже добре гармонують з дерев'яною, шкіряною або будь-який інший меблями і підходять практично під будь-який стилістичне оформлення приміщення. Дерев'яні жалюзі легко створять неповторну атмосферу затишку і тепла, яка буде доречна хоч у вітальні або спальні, хоч в кабінеті ділової людини, так як допоможе підкреслити його статус і солідність. Ці жалюзі можна комбінувати з будь-яким іншим видом жалюзі, а також з портьєрами, гардинами і фіранками, що дозволить втілити в життя будь-які ідеї облаштування інтер'єру.

Ще однією незаперечною перевагою є те обставина, що при щільно закритих повністю прилеглих один до одного ламелях жалюзі потрапляння світла в приміщення повністю виключається. Це просто неоціненно в місцях, де необхідно створити темряву навіть в світлий час доби. Хороша якість і надійність даних жалюзі можуть служити гарантією їх довгої і безпроблемної служби. Вони мають прекрасний зовнішній вигляд, високу зносостійкість і дають можливість успішно контролювати доступ світла в приміщення, що не завжди можуть забезпечити традиційні штори. Саме з цієї причини застосування жалюзі з дерева все частіше стає альтернативою завісою і портьєр. Крім того матеріал, який використовується для виготовлення дерев'яних жалюзі, є одним з небагатьох екологічно чистих та природних речовин, знайти які на сучасних прилавках не так просто. Дерево забезпечить здоровий мікроклімат в будь-якому приміщенні, тому горизонтальні жалюзі з дерева можна сміливо встановлювати не тільки в кабінетах, а й у дитячих кімнатах, нітрохи не побоюючись, що це зашкодить здоров'ю знаходяться там малюків.

 деревянные жалюзи 25мм