0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Як встановити штори день-ніч?

Штори «день-ніч» - це стильна сучасна розробка для захисту приміщення від сонячних променів. Свою декоративну функцію вони також виконують.

Такі вироби представляють собою відмінну комбінацію прозорих і непрозорих смуг. Є можливість самому керувати освітленням в кімнаті, залишати потрібний огляд з вікна, створювати комфортну тінь.

Така штора стане ідеальним вибором не тільки для будинків і квартир, а й для офісів, кафе, магазинів. Це чудовий варіант для любителів мінімалізму і стилю «хай-тек», тому людей цікавлять багато питань, що стосуються такого виду штор, а саме: де придбати і як встановити ролети день ніч. Покупець, набуваючи такого роду штори, враховує всі без винятку їх «родзинки» і позитивні характеристики.

Особливості та переваги

Штори «день-ніч» залучають своїм вишуканим зовнішнім виглядом. Вони виконані з якісних матеріалів з антибактеріальним і пилевідштовхуючим покриттям. Особливого догляду не потрібно - потрібно зрідка протирати штори сухою тканиною. Ні в якому разі не можна їх стирати, скручувати, використовувати для чищення миючі засоби. Таким чином, можна пошкодити спеціальне покриття.

Принцип роботи даних ролет - це вал і матеріал, який на нього намотується. Два полотна прокручуються синхронно. Можна чергувати прозорі і непрозорі лінії або встановити по всій довжині ролет непрозорі смуги, тоді вікна захищаються не тільки від світла, а й сторонніх очей.

Крім того, при бажанні можна частково опустити або підняти штори на певну висоту.

Де замовити

Якщо виникло бажання купити штори «день-ніч», це зручно зробити по інтернету. На нашому сайті є можливість замовити будь-який виріб за каталогом. Менеджер допоможе вибрати потрібний товар, оформити замовлення; консультант підкаже як вибрати ролети день ніч, як встановити.

На сайті багато корисної інформації. Так, більшість користувачів цікавлять жалюзі день і ніч відгуки.

Види монтажу

Багато покупців хочуть заощадити на монтажі ролет і хочуть встановити їх своїми силами. Перед установкою важливо визначити, де саме розміщувати штори «день - ніч»:

  • на стіні;
  • на стулці вікна;
  • всередині вікна.

При стандартному кріпленні з використанням саморізів треба:

  1. Зробити розмітку.
  2. Встановити кронштейн.
  3. Виміряти рулеткою відстань від кожного краю вікна.
  4. Олівцем відзначити місце першого кріплення.
  5. В даній точці просвердлити отвір, встановити дюбель.
  6. Акуратно пригвинтити кріплення.
  7. Зробити розмітку з протилежного боку, використовуючи рівень.
  8. Прикріпити другий кронштейн.

Залишається виконати монтаж штори. Установка ролет здійснюється з боку їх управління. Вставляється труба з матерією, замикається шестернями. Тепер монтуємо коректори ланцюжка. Обов'язково треба перевірити правильне намотування полотнища штор. Останній етап - установка кришок на кронштейни.

Можлива установка ролет з використанням скотча. В цьому випадку насадки, які потрібні для приклеювання кронштейнів, защелкивают. Протерти знежирюючий рідиною поверхню віконного профілю, де треба встановити пристрій. Скотч нагріти феном, зняти захисну плівку, приклеїти. Далі монтаж відбувається за стандартним планом.

Важливо! Незалежно від виду установки, кронштейни повинні розташовуватися тільки горизонтально.