0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Ідеї оформлення вікна римськими шторами: на що звернути увагу

Красивий і багатофункціональний спосіб декорування вікон придумали ще в Давньому Римі, звідти і пішла назва - «римські штори». Нехай намагаються з'ясувати історики, правда це чи ні, оскільки реальність така: римські штори зелені, червоні, бежеві та інших квітів успішно використовуються в традиційному і сучасному інтер'єрі.

Питання оформлення вікон римськими шторами

Римські штори здатні вирішити дилему коротких і довгих завіс. Якщо в будинку вужчі вікна, то м'які каскадні штори будуть пом'якшувати зовнішній вигляд. Вийде за допомогою завіс приховати непреглядний пейзаж за вікном, прикрити труби та інші елементи панорами.

Римські штори затишок, невимушеність і комфорт створюють. Їх можна прикрасити елементами декору - рядками, стрічками, паєтками, тасьмою, шнурочками. З усіх деталей вийде створити цікавий візерунок і незвичайне поєднання.

Види римських завіс:

  1. Класика.

Тканина більш гладка, збирається при підйомі в складочки горизонтальної спрямованості. Кріплення нескладне. Відхід не займає багато часу.

  1. Каскад.

У розгорнутому стані завіси в романському стилі утворюють рівномірні невеликі складки. При підйомі утворюється каскадний драпірування. Зовнішній вигляд елементу інтер'єру, що прикрашає вікна у вітальні, спальні, вишуканий, більш елегантний.

  1. З відсутністю каскаду.

Модель схожа за ламбрекен, тому що тканина збирається з боків і в центральній частині.

Широкий вибір штор пропонує наш інтернет-магазин «Pro-shto». Оформити вікно вийде бамбуковими завісами Преміум, ЕСО і іншими моделями, які створюють справжній затишок.

Римські штори прикрасять навіть пластикові вікна

Важливий елемент декору квартири це штори - римські штори, які мають властивості відштовхувати пил і бруд. Спеціальна просочення дозволяє ефективно доглядати за моделлю і не шкодити тканини.

Прикрити пластикове вікно вдасться римськими жалюзі. Вони також виконують сонцезахисну функцію. Моделі ідеально підходять для вузьких і широких вікон. У складеному вигляді завіси прикрасять вікно і підвіконня. Який би вид штор покупець не вибрав на «Pro-shto», він буде привабливим, багатофункціональним, зручним і стильним елементом декору завжди

Переваги римських штор, що прикрашають віконні прорізи:

  1. Естетичність.

Використовуються як готельний елемент, можуть поєднуватися з іншими фіранками. Гармонійно вписуються в інтер'єр, створюють атмосферу комфорту.

  1. Універсальність і ефективність.

Оформляються вікна офісів, багатоквартирних будинків, кафе, готелів.

  1. Функціональність.

Фіранка в романському стилі затінює приміщення від попадання сонячних променів, вирішує багато дизайнерські завдання.

  1. Великий вибір моделей.

Варто звернути увагу на обробку, фактуру, забарвлення.

  1. Простота догляду.

Їх легко знімати і прати, протирати вологою м'якою тканиною. Все жалюзі залишаються свіжими і чистими завдяки продуманій конструкції.

Сонцезахисні системи представлені в широкому асортименті інтернет-магазину «Pro-shto». У нас ви знайдете широкий вибір найсучасніших моделей високої якості і за доступними цінами. Пам'ятайте, вікна будуть виглядати з завісами романського стилю незвично і оригінально.