0 товар(ів) : 0.00UAH

Блог

Чи підходять штори «день - ніч» для балкона

Мешканці сучасних квартир намагаються максимально використовувати корисну площу квартир, облаштовуючи лоджії і балкони в зони відпочинку або кухні. Для візуального збільшення простору балкони склять, піддаючи внутрішній простір впливу жаркого сонця. Щоб повною мірою насолоджуватися проведенням часу на лоджії, її слід обладнати якісними жалюзі.

Які штори підійдуть для балкона і для чого вони потрібні - відповіді в даному розділі.

Для чого потрібні штори на балконі

Балкон - сама багатофункціональна площа в будинку. Тут можна відпочивати, є, курити, дихати свіжим повітрям і навіть спати. Монтаж жалюзі день ніч необхідний старим балконах для створення затишної обстановки, це відмінний спосіб прикрити всі недоліки старої конструкції. Сучасним заскленим лоджіях також підійдуть штори день ніч - вони захистять від яскравих сонячних променів вдень і дозволять пробиватися тьмяного світла місяця і ліхтарів вночі. Монтаж рулонних штор не тільки облагороджує балкон, але і зменшує нагрівання прилеглої до нього кімнати.

Установка рольштор день ніч дозволяє:

  • ефективно захистити приміщення від яскравого світла;
  • перешкоджає утворенню зайвого тепла;
  • закриває від сторонніх поглядів.

Яким типам жалюзі віддати перевагу

Тканинні ролети прості у використанні, не вимагають особливого догляду і не притягують пил. Однак це дорога установка, яка не блищить достатком колірних і формених рішень на ринку.

На пластикові вікна частіше розміщують сонцезахисні системи з поліестеру - вони довговічні в експлуатації, не вигоряють і довго зберігають первозданний зовнішній вигляд.

Для тих, хто не може визначитися між цими варіантами, інтернет-магазин "Pro-shto" пропонує ролети день ніч, які поєднують в собі переваги класичних жалюзі і тканинних варіацій.

Вибираючи між горизонтальними і вертикальними жалюзі, слід враховувати їх функціональні особливості: перші легко миються, а другі не накопичують багато пилу. Тканинні варіанти штор володіють спеціальною пилевідштовхуючий просоченням, що дозволяє не прати їх тривалий час.

У каталозі магазина ви зможете підібрати оптимальний варіант для вашого балкона. Такі штори можна поєднувати з гардинами і тканинними шторами - вони не будуть заважати функціональності один одного, зате створять затишок і красу на лоджії.